Care sunt cele mai populare tipuri de volume ale cumparatorilor de carti vechi?

Atunci cand vine vorba de carti, parerile sunt cat se poate de impartite. Pentru unii oameni, acestea ajung sa reprezinta adevarate comori, lectura ridicandu-se la rangul de pasiune in toata regula, pe cand pentru altii ele nu reprezinta altceva decat niste simple obiecte care umplu spatiu degeaba. In situatia de fata, nu este de mirare ca o mare parte din volume pot sa sfarseasca la ghena de gunoi sau pe foc, acest aspect fiind unul cat se poate de trist pentru persoanele care le inteleg valoarea.

Asadar, cumparatorii de carti vechi au inceput sa reprezinte un aspect cat se poate de serios al realitatii actuale, majoritatea anticariatelor luandu-si angajamentul de a salva cat mai multe carti. In situatia de fata, dorind sa informeze cat mai multi oameni cu putinta, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele tipuri de volume preferate de anticariate.

Cumparatori de carti vechi | achizitii carti | CumparCarti.ro

Cumparatori de carti vechi

Cumparatorii de carti vechi si volumele pe care le prefera

Un exemplu de astfel de cumparator este dat de CumparCarti.ro, magazinul avand o experienta cat se poate de vasta in achizitia de lucrari vechi sau noi, el luandu-si in serios misiunea nobila de salvare a cartilor. Cu toate ca astfel de firme se arata dornice sa cumpere toate tipurile de carti, exista totusi anumite categorii care se dovedesc mai pe placul acestora decat restul, ele aratand in felul urmator:

  • beletristica. Cartile de beletristica au fost si vor fi in continuare printre cele mai comune tipuri de volume care pot sa se intalneasca.

  • istoria. “Un popor care nu-si cunoaste istoria va fi sortit sa o repete”. Volumele de istorie sunt cat se poate de importante pentru cultura unei societati, fapt pentru care ele sunt extrem de apreciate de catre majoritatea anticariatelor care sunt interesate de achizitii carti.

  • psihologie si dezvoltare personala. Cartile de psihologie si dezvoltare personala au inceput sa fie mai apreciate ca oricand in anul 2022, acestea nefiind o excpetie nici in cazul anticariatelor.

In concluzie, acestea sunt principalele categorii de carti apreciate de anticariate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.