Ce poti vizita in Melilla, comunitatea autonoma a Spaniei de langa Maroc

Putini turisti stiu de Melilla, o comunitate autonoma a Spaniei, care se afla situata pe coasta de Nord a Africii si este inconjurata de Marea Mediterana si de Maroc. Centrul orasului Melilla este foarte bine ingrijit, cladirile sunt foarte bine conservate, iar arhitectura este Art Nouveau, fiind al doilea oras in acest sens dupa Barcelona.

Cum ajungi in Melilla si ce vizitezi aici?

Cateva zile din concediu turistii le pot petrece in Melilla, dupa o adevarata aventura marocana. Aici se poate ajunge cu avionul din Barcelona sau din Malaga, dar si cu vaporul sau cu taxiul din orasul Nador. Odata ajunsi in Melilla, turistii se vor indragosti pe loc de acest oras multicultural, unde traiesc laolalta crestini si musulmani. Localnicii sunt oameni calmi si primitori, peisajul este completat de marocanii care vin in oras in speranta ca vor gasi un trai mai bun.

Minunatul oras spaniol Melilla ofera turistilor numeroase locuri frumoase de vizitat si activitati interesante. Una dintre principalele atractii ale orasului este James’s Chapel, care este singura constructie in stil gotic din Africa, pe care niciun turist nu trebuie sa o rateze. De asemenea, Melilla la Vieja este o fortareata locuita si astazi si restaurata pentru pasionatii de istorie.

In Melilla la Vieja se afla cele mai importante situri istorice ale orasului, printre care si muzee arheologice, militare, biserici si pesteri, precum si tuneluri in uz, care dateaza din vremuri feniciene. Turistii nu trebuie sa rateze o vizita in Parcul Hernandez, cunoscand ca fiind un pamant verde al orasului. Acest parc este decorat cu sute de plante exotice, cu palmieri si fantani arteziene, un paradis in care turistii isi pot reincarca bateriile.

Fara doar si poate, turistii ajunsi in Melilla trebuie sa viziteze si Lobera Park, un loc cu o a vegetatie bogata si cu spatii destinate copiilor. Plaja este una dintre principalele atractii ale turistilor, unde muntii Atlas si valurile Mediteranei se imbina frumos pentru a crea un peisaj extraordinar, unde turistii se pot bucura de cateva ore de relaxare, inot, scufundari si navigatie.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.