Prima vacanta in Hawaii: ce nu ar trebui sa rateze turistii?

Turistii care se afla pentru prima data in Hawaii exista o serie de obiective turistice pe care nu ar trebui sa le rateze daca isi doresc cu adevarat sa surprinda esenta si autenticitatea arhipelagului. O astfel de destinatie este fara doar si poate un vis devenit realitate pentru multi oameni asa ca pentru a se bucura de o vacanta de succes, acestia ar trebui sa tina cont de unele sfaturi.

Nu ar trebui sa rateze

  • Pearl Harbor, acest port al lagunei situat pe insula Oahu. O mare parte din port este baza navala a Marinei SUA, dar turisti au voie sa petreaca acolo o zi intreaga explorand intreaga zona.
  • Cascada Manawaiopuna a devenit faimoasa prin aparitia sa in 1993 in filmul „ Jurassic Park” al lui Steven Spielberg si se gaseste pe valea Hanapepe, pe insula Kauai din Hawaii. Aceasta este situata pe o proprietate privata, dar este posibil sa fie vazuta din elicopter.
  • Marea turcoaz, stancile magnifice si vegetația luxurianta, sunt de-a dreptul fascinante pentru turistii care vin pentru prima data in Hawaii. In acest arhipelag al Edenului, plajele se succed una dupa alta, fara sa semene intre ele. Pentru cei care iubesc activitatile nautice, plaja Kailua este cea ofera cele mai bune conditii de pe insula pentru windsurfers si kitesurfers.
  • Mai mult decat atat, turistii nu pot veni pentru prima data in Hawaii fara sa faca surf. Pe insula, Banzai Pipeline este locul ideal pentru o astfel de activitate. Denumita asa datorita valurilor sale de „vaporroller” inalte de 3 m, Banzai Pipeline ii incanta pe surferii care sunt in cautarea unor senzatii tari. Cu toate acestea, este accesibila si pentru incepatori, mai ales atunci cand valurile au mai putin de un metru, in functie de vant.
  • Kilauea este cel mai activ vulcan din Hawaii, fiind situat pe malul de sud al insulei. Este o atractie turistica foarte populara, cu peste 2,6 milioane de vizitatori in fiecare an care vin sa viziteze vulcanul. Aici exista inclusiv un magazin turistic bine aprovizionat iar turistii care vor sa stea in zona, isi pot rezerva o camera la The Volcano House, care este cea mai apropiata cazare.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.