Ce trebuie sa stii despre terenul ce urmeaza a fi pavat

Pentru a fi sigur ca pavajul dumneavoastra o sa iasa perfect, am pregatit cateva sfaturi pe care trebuie sa le stii inainte de a te apuca de treaba.

In primul rand trebuie sa inspectati terenul pe care urmeaza sa fie instalata pardoseala de piatra. Orice zona in care terenul este moale trebuie sa fie umpluta cu pietris pentru ca solul sa devina compacta.

Un alt lucru util de stiut este adancimea pe care sapa trebuie sa o aiba si anumite intre 10 si 20 mm in sol pentru ca pavelele sa fie montate la nivelul solului si sa nu apara denivelari. Inainte de inceperea constructiei va trebui sa acoperiti toata suprafata cu nisip pentru trafic pietonal. Daca nu va pricepti la constructii, ar fi bine sa cereti sfatul unui specialist pentru a comanda tipul corect de nisip pentru pavaje. Daca aveti nevoie de un specialist, noi va recomandam compania Pietra, fiind lider de piata in productia si montajul de dale si pavaje.

Montajul se incepe dintr-un colt, iar daca este vorba de o zona in panta, se va incepe de la partea de jos si se va lucra urcand. Asigurati-va ca pavelele stau pe un pat de nisip la acelasi nivel si ca exista un decalaj intre pietre de circa 2-4 mm. Nu va faceti probleme, aceste santuri vor fi umplute la final cu nisip, iar lucrarea va arata in acest fel bine finisata. Daca doriti sa vizualizati cateva exemple, puteti intra pe site-ul dalepietra.ro la categoria dale si pavaje. Va uram mult succes!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.