Cum sa nu iti incalzesti apartamentul

In cazul in care caldura din apartament nu functioneaza corect in timpul unui val de frig, va puteti simti tentati sa ridicati temperatura prin orice mod ati putea. Insa inainte de a deveni creativi, ar fi bine sa stiti putin despre pericolele unor optiuni alternative de incalzire. Ganditi-va de doua ori inainte sa apelati la aceste optiuni alternative. Nu doar ca se pot dovedi ineficiente, insa ar putea provoca si daune.

Centrale termice gaz

In cazul in care caldura nu functioneaza, este totusi posibil sa aveti apa calda. In acest caz, va ganditi probabil sa porniti apa la dus si sa lasat usa de la baie deschisa pentru a se incalzi casa. Acest lucru nu va fi eficient. Pornirea apei calde va incalzi baia si probabil zona din fata usii. Deoarece sursa de caldura este limitata la apa care vine de la robinet, aceasta optiune nu va incalzi in mod adecvat intreaga locuinta, insa va umple apartamentul de umezeala nedorita. Apa poate provoca umezeala si implicit pete de mucegai pe pereti sau pe alte suprafete poroase, cum ar fi lemnul. De asemenea, veti irosi foarte multa apa, iar aceasta metoda nu este foarte ecologica si facture pentru apa o sa fie si destul de mare, iar dupa oprirea dusului, apartamentul va reveni la starea de frig de dinainte in doar cateva minute. Asa ca aceasta metoda este nu este o solutie buna.

Pentru a evita probleme de incalzire ale apartamentului, asigurati-va ca aveti cele mai bune centrale termice gaz si calorifere otel de la www.ecalorifere.ro. Astfel, nu veti mai avea probleme cu frigul in perioadele mai geroase si de asemenea va puteti seta si temperatura casei, pentru a va simti cat mai confortabil.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.