Cea mai buna solutie pentru mediul business starter – calculatoare second hand

Antreprenorii la inceput de drum, cei care abia intra in acest mediu business destul de alunecos si instabil, mai ales pentru firmele mici si mijlocii care nu se pot compara cu “titanii” in domeniu pot opta pentru oferta de calculatoare second hand la cel mai bun raport calitate-pret cu care sa isi doteze birourile angajatilor.

In cazul in care compania nu are un domeniu de activitate specific de editare foto, video, sau in cazul in care agajatii nu au atributii foarte complexe pe care nu le pot indeplini decat cu un computer performant, modelele second hand sunt mai mult decat suficiente.

Principalele motive pentru a investi in calculatoare second hand si echipamente IT refurbished pentru mediul business starter

In primul rand, unul din cele mai importante beneficii ale solutiilor oferite de reprezentantii magazinului online It-sh.ro este legat de pret. Pretul mic al echipamentelor second hand si accesibilitatea produselor refurbished reprezinta primul si cel mai important beneficiu al acestora. Ceea ce inseamna ca reprezentantii companiilor nu vor plati mult, iar solutiile pe care le vor primi nu vor fi cu siguranta depasite.

In cele mai multe cazuri, atat IMM-urile, cat si firmele din mediul business starter au nevoie de calculatoare pentru operatiuni simple, de laptopuri second hand pentru operatiunile de gestiune si contabilitate primara, pentru Excel si tehnoredactare, pentru imprimare si cam atat. Putine sunt companiile specializate in operatiuni si servicii care necesita o putere de calcul foarte mare. Cei care lucreaza in CAD, Adobe, in proiectie 3D, in productie publicitara sunt nevoiti sa investeasca bani in echipamente IT si in calculatoare de ultima generatie.

Calculatoare second hand | laptopuri second hand | It-sh.ro

calculatoare second hand

In cazul in care compania nu se ocupa cu productie publicitara si de film, nu se fac montaje video, nu se lucreaza in stil 3D, atunci nu exista motive pentru a investi bani in calculatoare noi. Echipamentele second hand, inclusiv multifunctionalele si imprimantele SH sunt suficiente pentru operatiunile simple si atributiile angajatilor.

Un calculator second hand poate fi achizitionat pentru cateva sute de lei, nu pentru cateva mii de lei, iar la fiecare achizitie se va primi un Windows cu licenta la un pret mic si o garantie suficient de mare pentru ca utilizatorii sa stea linistiti cat mai mult timp. In plus, toate echipamentele IT second hand sunt produse de brand, care merg o perioada indelungata daca sunt bine intretinute fara sa se defecteze, care costa putin si nu cauzeaza probleme utilizatorilor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.