Ceasuri barbatesti cu diamante

Nu doar femeile au parte de ceasuri cu diamante, ci si barbatii. Majoritatea barbatilor prefera ceasurile simple, insa exista si o multime de barbati care vor ceva diferit, iar diamantele bine alese pot oferi ceea ce isi doresc de la un ceas. Cei care cunosc marile si renumitele companii care fabrica ceasuri, Cartier, Patek Philippe, Hublot si altele, pot vedea ca in colectiile lor exista si ceasuri barbatesti cu diamante. Iata cateva dintre modelele care va vor schimba perceptia asupra ceasurilor cu diamante pentru barbati!

Rolex Date-Day este un cadran fixat pe bratara President. Orele sunt marcate cu diamante subtile, astfel incat cei care nu stiu despre ce este vorba nici nu-si vor da seama. Acest ceas clasic este fabricat doar din aur sau platina, iar diamantele sunt nelipsite, fiind porivit oricarui tip de barbat.

Audemars Royal Oak Jumbo este un ceas din aur alb din 1980, diamantele fiind aplicate in interiorul cadranului pentru a marca orele. Diamantele albe pe un fond negru al cadranului si cu argintiul bratarii, se potrivesc foarte bine, creand un contrast placut si elegant.

Patek Philippe modelul Nautilus este un ceas din aur alb cu un cadran negru. De aceasta data, diamantele sunt aplicate imprejurul cadranului. Marcajele orelor sunt simple, chiar fara cifre. Designul este unul simplist, delicat, potrivit barbatilor eleganti si discreti.

Pentru ca diamantele sa poata fi aplicate pe un ceas barbatesc, designul ceasului ar trebui sa fie, negresit, masculin. Panerai Luminor a reusit sa creeze un ceas masculin in care diamantele sunt in prim plan. Este un ceas negru, iar toate marcajele orelor sunt din diamante, adica patru cifre arabe (12, 3, 6, 9) si opt bastonase care reprezinta celelalte ore. Acest model a aparut in 2002, fabricandu-se doar 100 de exemplare.

Amanet din Bucuresti – ceasuri exceptionale la preturi corecte | premiumamanet.ro

amanet din Bucuresti

Cu siguranta, cei care stiu sa aprecieze ceasurile la adevarata lor valoare, isi doresc asemenea modele in colectia lor. Costa o avere, insa acesta nu este un motiv sa nu cautati locuri in care cesurile se vad ieftin. La Premium Amanet, un amanet din Bucuresti, gasiti ceasuri exceptionale la preturi corecte. Acesta este un amanet de ceasuri, dar si un amanet de diamante, genti de lux si alte bunuri pretioase. Ar fi pacat sa nu incepeti cautarea ceasului dorit accesand premiumamanet.ro!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.