Coltarul extensibil, o solutie pentru un living confortabil si relaxant

Orice living, indiferent de dimensiunile pe care le are, poate fi amenajat astfel incat sa fie confortabil si relaxant, in acelasi timp, iar un coltar extensibil poate fi elementul care sa aiba o contributie destul de importanta la amenajarea acestuia.

Cu toate ca, uneori, acesta poate parea prea masiv, mai ales in cazul unui living micut, pe piata exista o multime de coltare, de forme si dimensiuni diferite, care sa poata fi amplasate in orice locuinta.

Dar pentru cei care se intreaba cum se poate, cu ajutorul unui coltar, sa se obtina un living confortabil si relaxant, in continuare sunt prezentate cateva ponturi:

Delimitarea spatiului cu un coltar extensibil

Printre tendintele moderne de amenajare a locuintei, folosirea pieselor de mobiliar pentru a delimita spatiul dintr-o camera este foarte apreciata. Desi amplasarea coltarului langa perete poate contribui la o mai buna eficientizare a spatiului, folosirea pentru delimitare este foarte potrivita, in special, pentru livingurile mai mari sau locuintele open-space.

Coltar extensibil | Paturi pentru dormitor | CasaEduard.ro

coltar extensibil

In plus, pentru un plus de confort si spatiu pentru un numar mai mare de persoane, care petrec timp impreuna, se poate aduga si un taburet asortat sau chiar un foltoliu, toate acestea putand fi comandate de la CasaEduard.ro.

Coltarul extensibil este o piesa de mobilier multifunctionala

Pe langa aspectul estetic si amenajarea livingului dupa cele mai noi tendinte, un coltar care este extensibil poate fi utilizat si pentru dormit.

Indiferent ca este vorba despre o familie numeroasa, a carei loucuinte trebuie eficientizata la maximum, sau despre rude ori prieteni care au venit in vizita si s-au hotarat sa ramana mai multe zile, un astfel de coltar poate inlocui cu succes rolul pe care il au paturile pentru dormitor.

Astfel ca, in timpul zilei, livingul este un spatiu perfect pentru socializare, pe cand noaptea, acesta se poate transforma, rapid si usor, intr-un adevarat dormitor. Chiar si o seara de film, organizata in familie, se poate termina cu un somn bun pe un coltar extensibil, pe care, daca dimensiunile permit, pot dormi impreuna copiii cu parintii lor, fiind un timp de calitate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.