Cele mai bune alternative ale capitalelor europene

Exista atat de multe capitale uimitoare in lume si fiecare dintre acestea reflecta cultura tarii respective. Adesea, capitala unei tari este cel mai vizitat oras si poate atrage multi vizitatori.

Capitalele sunt adesea si cele mai cunoscute, multe fiind pur si simplu iconice. Cu toate acestea, dincolo de Paris, Amsterdam si Roma, care sunt orase spectaculoase in sine, exista si alte zone sau regiuni fantastice trecute, de multe ori, cu vederea in favoarea capitalelor.

Top 3 alternative ale capitalelor europene

Fara doar si poate, Parisul este probabil prima destinatie care vine in mintea oricarui turist, dar Franta are mult mai multe de oferit. Regiunea Alsacia, o regiune germanica a Frantei pare ca este scoasa direct dintr-un basm. Cladirile pictate in culori vii, combinate cu atmosfera linistita a oraselor din aceasta regiune, il fac perfect de vizitat pentru turistii care sunt in cautarea unor locuri mai linistite. Localnicii sunt extrem de primitori, peisajul arata desprins dintr-un film, iar turistii nu ar trebui sa plece de aici fara sa incerce ciocolata din aceasta regiune a Frantei.

Gothenburg nu este un oras tipic suedez, strazile fiind marginite cu cele mai uimitoare culori. Vizitatorii pot admira frumusetea orasului aventurandu-se pe Skansen Kronan pentru o imagine panoramica. Orasul are, de asemenea, o varietate de canale pe care turistii le pot folosi daca isi doresc sa exploreze orasul cu barca. Vizitarea orasului intr-o zi insorita va oferi cu siguranta calatorilor o experienta vizuala de neuitat, cu o atmosfera luminoasa si plina de viata la fiecare pas.

Brno din Republica Ceha este asemanator oraselor mari precum Viena si Praga, ceea ce il face o optiune viabila pentru o excursie de o zi pentru cei care sunt in cautarea unor zone de explorat in afara capitalelor. Orasul are o arhitectura remarcabila si, in comparatie cu faimoasa capitala a Cehiei, este extrem de linistit fiind perfect pentru cineva care doreste sa se aventureze intr-o destinatie pentru a se relaxa putin. Brno este o destinatie fermecatoare care ar putea lasa un vizitator sa rataceasca si sa cutreiere pe strazi ore in sir, avand atat de multe lucruri de vazut.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.