Cele mai importante urgente stomatologice pe care sa nu le ignori

Oamenii trebuie sa stie foarte bine care sunt tipurile de urgente stomatologice pe care sa nu le ignore niciodata si pentru care trebuie sa ia masuri cat mai repede. De exemplu, in randurile de mai jos sunt prezentate rand pe rand situatiile in care persoanele care au nevoie, pot apela cu incredere la medicii de la PlazaDent.ro!

Abcese

Cunoscute ca inflamatii ale gingiilor, abcesele sunt extrem de periculoase, intrucat sunt infectii care trebuie tratate foarte repede. Neluand masuri la timp, oamenii se pot confrunta cu dureri insuportabile. De regula, acolo unde apar abcesele, gingiile se umfla si se inrosesc, iar in interior se colecteaza puroiu. Medicii au posibilitatea de a oferi pacientilor tratamente adecvate, cu ajutorul carora inflamatiile sa se retraga in doar cateva zile.

Traumatisme la nivelul danturii, urgente stomatologice

Pe lista situatiilor in care este indicat ca oamenii sa mearga cat mai repede la stomatolog se numara si cele in care sufera traumatisme la nivelul danturii. De exemplu, cei care sunt implicati in accidente ori in altercatii violente, in care a fost afectata dantura – este recomandat sa viziteze medicul, pentru ca acesta sa le verifice starea de sanatate orala.

Sangerari gingivale abundente

Este normal ca dupa un periaj dentar mai agresiv, gingiile sa inceapa sa sangereze. Atunci cand, insa, sangerarea continua si la cateva ore de la momentul respectiv, cel mai probabil oamenii se confrunta cu situatii mai complicate, pe care trebuie sa le rezolve urgent. Conform medicilor, sangeraril pot aparea din cauza sensibilitatii dentare sau pot fi doar semnele unor probleme mai serioase.

Urgente stomatologice | PlazaDent.ro

urgente stomatologice

Carii avansate

Nu in ultimul rand, atunci cand cariile sunt lasate la voia intamplarii pentru o perioada lunga de timp, ele pot degenera si pot afecta complet dintii. Atunci cand dintii se sparg, este clar ca oamenii trebuie sa trateze aceste situatii ca pe niste urgente stomatologice importante.

Cele anterior mentionate sunt doar cateva dintre situatiile in care pacientii nu mai trebuie sa amane vizita la doctor. De preferat este ca ei sa ceara ajutor din partea specialistilor!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.