Cele mai populare trei modele de torturi de nunta

Torturi de nunta

Industria nuntilor se dezvolta intr-un ritm vertiginos si orice element care are legatura cu un astfel de eveniment devine un subiect de alegere si este supus unor discutii ample. Desigur ca tortul este unul dintre acestea, pentru ca el reprezinta momentul culminant al petrecerii si toti invitatii vor fi curiosi sa il admire si sa guste din acesta. De aceea, trebuie in prima faza sa alegi stilul pe care acestea vrei sa il aiba. Iata care sunt cele mai populare trei modele de torturi de nunta:

Torturi cu etaje

Tortul cu etaje suprapuse este imaginea clasica a unui tort, indiferent ca acesta este dedicat unei nunti, unui botez, sau altui eveniment. Daca esti o fire conservatoare, ar trebui sa te orientezi spre alegerea unui astfel de desert.

Torturi individuale

Daca etajele tortului sunt disparate, vom avea mai multe torturi separate. Acestea au avantajul ca sunt mai usor de taiat si de portionat si aranjate in mod corespunzator, vor putea crea o imagine foarte frumoasa si spectaculoasa. Acestea pot fi de diferite forme, dar pastrand aceeasi tema, ori pot fi toate la fel, diferentele constand doar in dimensiuni.

Torturi neconventionale

Daca vrei sa iesi in evidenta cu adevarat si esti o fire nonconformista, poti alege un tort complet diferit, care sa ofere o surpriza inedita invitatilor. Astfel, torturile de bezea, ori aranjamentele sofisticate din cupcakes, ori alte tipuri creative de deserturi se pot transforma cu succes in torturi de nunta.

Indiferent care ar fi stilul si alegerea ta, la eTorturi, o cofetarie online din Bucuresti, vei gasi ceea ce iti doresti. Specialistii de aici pot crea prajitura pe care ti-o doresti, care sa te reprezinte si sa se incadreze in tema evenimentului. Acceseaza site-ul etorturi.ro si verifica intreaga oferta.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.