Ciocolata si stridiile pot avea efect afrodisiac

Afrodisiacele sunt substante magice care ofera celui ce la poarta mai multa atractivitate. Ciocolata este plina de anadamina si geniletilamina, doi compusi care determina corpul sa elibereze aceleasi substante endorfine ce ofera o senzatie de bine si declanseaza factorul incitant, ceeea ce poate duce in cele din urma la un raport sexual reusit. Cacao contine ,de asemenea, metilxantine, care face pielea mult mai sensibila la fiecare atingere erotica.

O echipa de cercetatori din Statele Unite ale Americii si Canada au descoperit faptul ca ciocolata stimuleaza aceleasi centre de la nivelul creierului care raspund si la cocaina, insa consumul exagerat de ciocolata poate elimina acel efect. Pentru un efect relaxant, cercetatorii recomanda consumarea cu moderatie a ciocolatei simple, cu un continut bogat de cacao. Pe de alta parte, stridiile sunt considerate, asemeni ciocolatei, afrodisiace. Aceste crustacee alunecoase au fost supuse mai multor teste de laborator in numele iubirii si a dragostei.

In anul 2005, o echipa mixta de cercetatori britanici si americani au identificat doi aminoacizi proveniti din moluste si crustacee. Cei doi aminoacizi au fost legati intre ei intr-o alta serie de teste care a constat in eliberarea unui hormon sexual la soarecii de laborator.

Rezultatele au fost la vremea respectiva neincurajatoare si nu s-a putut gasi o legatura exacta intre consumul de stridii si cresterea apetitului sexual. Totusi, consumul moderat de stridii iti ofera un aport de zinc necesar in procesul de reglare a hormonilor sexuali si productia de material seminal, in cazul barbatilor. Criticii acestor studii au intrebat care este efectul sexual adevarat al crustaceelor, insa cercetatorii nu au putut oferi un raspuns exact, oferind doar ideea ca un consum moderat de crustacee inaintea preludiului poate oferi un mic impuls sexual.

Jucarii sexuale pentru adulti, doar pe ….

Amsterdamsexshop.ro , Sex Shop Bucuresti, aici  amorezii pot gasi o gama variata de jucarii sexuale si pot cumpara Dildo-uri  de diferite forme sau marimi, precum si afrodisiace.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.