Concediul romanilor plecati la munca in strainatate incepe cu inchirierea unei masini

Nu mai este nicio surpriza pentru nimeni faptul ca din ce in ce mai multi romani pleaca in strainatate la munca, din cauza conditiilor grele din tara si a salariilor mici. Insa tot in tara se intorc sa isi petreaca concediile, atat cele de iarna cat si cele de vara. Pentru a-si vizita rudele, prietenii, locurile natale dar si locuri pe care nu au avut ocazia sa le viziteze cat timp au stat in tara, au nevoie de servicii de rent a car Otopeni. Masina le este adusa la aeroport de catre reprezentantii companiei imarentals.ro, pentru ca mai apoi sa plece in destinatiile stabilite.

Servicii inchirieri auto Aeroport Otopeni

Masina care va fi folosita in concediu poate fi inchiriata online, prin intermediul serviciilor de inchirieri auto din aeroport Otopeni, accesibile pe internet si disponibile chiar si cu cateva ore inainte de aterizare. De la bun inceput, soferii pot opta pentru o masina din clasa Small, medium, large, family, estate, premium, SUV, VAN sau Automatic.

Printre beneficiile cele mai importante se numara numarul de kilometri nelimitati, asistenta 24/7 si soferul aditional gratuit, pentru doar cativa euro pe zi. Inainte de a plasa o comanda, clientii trebuie sa ia o decizie corecta  si sa aleaga o masina cu care sunt familiarizati sau pe care cred ca o pot conduce fara probleme.

Concediul este mult mai placut daca membrii familiei sau prietenii se deplaseaza intr-o masina si nu asteapta trenul, microbuzul sau nu pleaca direct cu taxiul de la aeroport, lucru care ii poate costa mai mult decat isi pot imagina. Soferii pot alege o masina din flota auto disponibila si dupa confirmare comenzii aceasta este pastrata pentru ca in momentul stabilit de comun acord impreuna cu clientul sa fie livrata sau sa poata fi ridicata.

Romanii care se intorc din strainatate pentru a pleca in concediu impreuna cu rudele sau cu familia, cu prietenii sau chiar singuri pentru a vizita anumite obiective ce le starneste interesul, sunt invitati sa isi inchirieze masina direct de la aeroport, prin intermediul unei companii specializate in acest sens.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.