Unde poti face un ITP ieftin in Bucuresti

Statie ITP in sector 6

Daca ai constatat ca se apropie termenul la care inspectia tehnica periodica pentru masina ta expira, trebuie sa iei in calcul programarea unei vizite la un centru autorizat pentru a realiza o noua inspectie. Trebuie ca in acest sens sa aigrija ca masina sa fie echipata corespunzator, conform instructiunilor producatorului si sa ai la tine toate actele necesare. Chiar daca nu esti tu proprietarul masinii poti realiza inscrierea autoturismului pentru realizarea reviziei daca prezinti documentele ce se recomanda. Conform acestora masina va putea fi identificata, confruntand datele din talon cu cele de pe caroserie si motor, urmand ca dupa aceea sa fie verificare si aspectele tehnice ale acesteaia, de la sistemul de echipamente, la emisii si pana la franare si siguranta.

Pentru majoritatea autovehiculelor inspectia tehnica periodica se face o data la doi ani, insa cele folosite pentru taximeter au obligatia de a fi verificate la fiecare sase luni.

Catre ce centre sa ne indreptam pentru realizarea inspectiei tehnice periodice

Atunci cand vrem sa realizam verificarea masinii, trebuie sa alegem un centru specializat si nu orice service obscur. Acesta trebuie sa detina autorizatia de la Registrul Auto Roman pentru a efectua aceasta procedura. De aceea este cel mai bine sa apelezi la centre mai mari, cu renume, pe care te poti baza. Astfel, vei avea siguranta ca de masina ta se vor ocupa niste oameni avizati si ca vei putea circula in continuare in siguranta.

Cele mai bune preturi la realizarea inspectiei tehnice periodice le gasesti la Alfa ITP Motors, o statie ITP in sector 6, unde vei beneficia de tarife preferentiale daca esti client fidel. Aici se pot face revizii atat pentru autoturisme mici, cat si pentru autoutilitare, camioane sau alte vehicule de transport de dimensiuni diferite. Acceseaza site-ul www.alfaitp.ro si obtine toate informatiile care sunt de interes despre cum poti obtine un ITP ieftin in Bucuresti. In acest felt e vei putea convinge ca aceasta este cea mai buna alegere si vei ramane mereu in legatura cu acest service autorizat, la care vei apela de fiecare data cand vei avea nevoie de o interventie la masina ta.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.