Cum alegi cel mai bun mop cu aburi pentru a face curatenie in locuinta

Odata cu avansarea tehnologiei in ceea ce priveste dispozitivele folosite pentru curatenie, a aparut si primul mop cu abur. Mopul cu abur nu numai ca ajuta oamenii sa isi mentina curatenia in casa, dar ii ajuta si sa dezinfecteze unele suprafete, sa elimine o parte din bacterii si germeni, sa curete podelele din diferite incaperi ale locuintei.

Mopul cu abur va suplini nu numai mopul obisnuit, ci si o gama variata de ustensile de curatat, fiind prietenos cu mediul, deoarece igienizeaza orice suprafata cu ajutorul aburului, curata, odorizeaza si elimina agentii patogeni.

Criterii de selectie a mopului cu abur

Inainte de a investi bani intr-un mop cu abur, clientii trebuie sa aiba notiuni cat mai bine stabilite in acest sens. Puterea de absorbtie trebuie sa fie ridicata, insa in limitele consumului pe care le suporta circuitele electrice din locuinta. De regula, producatorul mentioneaza puterea motorului cu are este echipat mopul, insa aceasta nu coincide cu puterea reala. Cu cat este mai mare puterea motorului, cu atat este mai mare si puterea de absorbtie efectiva. Puterea se exprima in wati, iar unele branduri publica valoarea efectiva.

Un mop cu aburi trebuie sa aiba functia de reglaj a cantitatii de abur cu care spala, trebuie sa detina chiar si functii speciale, care permit igienizarea pentru diferite tipuri de suprafete si sa aiba un design cat mai placut pentru utilizare. Mentenanta si garantia sunt criterii de selectie foarte importante, deoarece cu cat va fi mai usor si mai eficient dispozitivul, cu atat va avea o durabilitate mai extinsa.

Mopul cu abur este o investitie foarte buna pentru locuinta, dar si pentru sanatatea familiei. Un mop bun va ajuta la terminarea mult mai rapida a curateniei, va avea accesorii diverse, un cablu lung, care permite o mare libertate de miscare, dar si un pret bun.

Nu in ultimul rand, in alegerea mopului cu abur conteaza foarte mult si pretul. Un mop mai scump nu este in mod necesar si mai eficient!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.