Cum sa te simti sexy chiar si atunci cand nu ai haine pe tine

Esti pregatita sa arati bine si sa fii sexy chiar si atunci cand esti dezbracata? Nu este mereu simplu sa-ti arunci pur si simplu hainele de pe tine si gata sa fii si sexy. Fie ca pozezi pentru o clasa de arta fotografica, ca faci baie in mare goala, vizitezi o plaja de nudisti, sau pur si simplu te dezbraci pentru o persoana speciala tie, este foarte important sa te simti si sa arati bine mai ales atunci cand alti oameni te vad asa cum te-a facut mama ta. Exista cateva metode prin care te poti simti bine chiar si atunci cand esti goala.

Fii mereu zambitoare si priveste omul in ochi. Chiar si atunci cand esti goala primul lucru pe care il vor observa ceilalti la tine este fata si mimica acesteia. Iar expresia fetei tale va seta contextul in care se vor desfasura lucrurile, asa ca ofera-le un zambet larg si sincer, si arata-ti increderea pe care o ai in tine. Adauga zambetului cuceritor si contact vizual, si vei deveni irezistibila.

Imbunatateste-ti postura. Stand ridicata sau asezata dar avand o postura buna, te va face sa arati mai inalta, mai subtire si mult mai increzatoare si stapana pe situatie. Tine barbia ridicata si capul sus, in acest fel gatul va parea mai suplu si mai lung iar tu mult mai sexy si mai atragatoare, umerii spre spate si abdomenul drept, toate acestea iti vor face corpul sa arate mai bine si mai sexy instant, nu sta incordata si stresata niciodata.

Pentru a-ti testa abilitati si increderea in sine, Danyel Studio, este un studio videochat ce iti poate oferi o sansa sa te descoperi , prin angajare videochat, intr-un domeniu pe care din ce in ce mai multe fete il urmeaza, devenid femei increzatoare, sexy si independente.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.