Cum te pregatesti inainte de epilarea definitiva

Profesionistii de la Joyasalon.ro ofera clientior care sunt in cautare de servicii profesionale de ingrijire corporala solutii si tratamente personalizate, extrem de eficiente pentru fiecare persoana in parte. Coaforul din 1 Mai ofera pe langa servicii de aplicare extensii cusute si epilare definitiva prin proceduri moderne.

Coafor 1 Mai

Persoanele care nu au foarte mult timp de pierdut la salon, insa doresc sa scape de parul nedorit din anumite zone ale corpului au acum o alternativa moderna, eficienta si certificata de epilare definitiva. Indepartarea parului cu ajutorul laserului este o procedura noninvaziva si nedureroasa de eliminare a surplusului de par nedorit. Poate fi considerata chiar si o procedura medicala de ingrijire care necesita o pregatire prealabila a procesului de epilare pentru ca eventualele riscuri care pot aparea sa fie minimizate. Inainte de a incepe procedura propriu-zisa de epilare definitiva cu ajutorul laserului este necesara verificarea cu mare atentie a starii generale de sanatate si purtarea unei discutii cu medicul dermatolog sau cu tehnicianul care efectueaza procedura.

Daca aveti o programare la o asemenea procedura se recomanda incetarea sau limitara smulgerii parului prin proceduri clasice (epilare cu aparatul electric, epilare cu ceara sau epilare cu lama) inainte cu sase saptamani. Daca parul a fost deja indepartat prin alte proceduri, fasciculul luminos al laserului ar putea crea o senzatie de disconfort in zona care a fost curatata in prealabil. Un alt sfat extrem de important este acela de a se evita expunerea la soare inainte si dupa tratament pentru o perioada de cel putin sase saptamani. Expunerea prealabila la razele ultraviolete ale soarelui face indepartarea parului cu ajutorul laserului mai putin eficienta si poate cauza complicatii dupa tratament. Inainte ca tehnicianul sa inceapa procedura propriu-zisa, parul nedorit care urmeaza sa fie indepartat va fi taiat la cativa milimetri deasupra pielii. Echipamentul laser va fi adjustat in functie de mai multi factori, precum, culoarea pielii, culoarea parului, grosimea, precum si locul parului unde urmeaza sa fie indepartat .

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.