De ce sa porti aparat dentar safir

Multe persoane refuza sa viseze la un zambet frumos, tocmai din cauza faptului ca trebuie sa poarte aparate dentare. Azi, cu ajutorul tehnologiei moderne au fost create aparate speciale aproape invizibile pe dinti. Un aparat dentar safir reprezinta una dintre modalitatile cele mai confortabile pentru alinierea dintilor.

Aparate ortodontice – PlazaDent

Specialistii de la Plaza Dent, stomatologie sector 6, recomanda aparate ortodontice de safir deoarece sunt mai estetice si sunt rezistente la pete, spre deosebire de aparatele de portelan care se pateaza mult mai usor. Ambele tipuri de aparate, fie din safir sau portelan, sunt estetice si sunt indicate pentru pacientii care doresc sa aiba dinti drepti pentru a-si imbunatati zambetul fara a compromite estetica dentara.

Marele avantaj al unui aparat dentar safir consta in faptul ca are o culoare asemanatoare cu cea a dintelui, fiind transparente si cristaline. Nu se vor pata chiar daca persoana fumeaza, consuma alimente care in mod normal pateaza dintii si bauturi, cum ar fi cafeaua, care, de asemenea, pateaza. Este binecunoscuta eficienta aparatelor dentare pentru alinierea dintilor indiferent de materialele din care sunt lucrate, dar culoarea ii determina pe multi pacienti adulti sa le evite pe cele  metalice si sa opteze pentru transparenta aparatelor ortodontice safir. Un alt avantaj al aparatului ortodontic safir consta in faptul ca este cel mai bun in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Dupa ce aparatele dentare sunt indepartate, dintii naturali isi vor schimba pozitia. Acestea sunt concepute pentru a mentine dintii in pozitiile lor ideale, pana cand oasele si gingiile se adapteaza la schimbarile produse de tratament. In cazul in care pacientul nu respecta recomandarile ortodontului, dintii s-ar putea deplasa spre pozitia lor initiala.

In clinica Plaza Dent lucreaza specialisti in ortodontie pentru adulti care stiu ca aparatele dentare greu de observat sunt esentiale pentru a duce o viata normala. Intrand pe site-ul plazadent.ro puteti solicita o
consultatie la specialistii clinicii pentru a afla mai multe informatii cu privire la modul in care zambetul vostru poate deveni radiant doar pentru ca ati purtat aparat ortodontic safir.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.