Decorarea eficienta a sufrageriei

Urmeaza sa va mutati sau v-ati mutat de curand intr-un apartament din blocuri noi in Berceni, marca Arena Apartments si sunteti in cautare de idei pentru organizarea spatiului astfel incat sa para mai mare? Sunteti omul potrivit la locul potrivit!

Camerele de zi mici trebuie aranjate astfel incat sa nu para ca sunt un depozit. Cand urmeaza sa decorati sau sa redecorati o camera, cele mai usoare modalitati de a face o camera de zi mica sa para mai spatioasa, este sa folositi nuante pale si pastelate pentru a mentine o atmosfera calda si primitoare. O alta modalitate de a optimiza spatiul este sa il pastrati mereu ordonat, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, fiecare obiect trebuie sa aiba locul potrivit. Rafturile sunt perfecte pentru incaperile mici deoarece pot fi depozitate multe obiecte si carti.

Mai multe sfaturi despre cum va puteti decora camerele pe arenaapartments.ro

Puneti in valoare lumina naturala din camera prin alegerea unor perdele simple. Cele cu lungimea din tavan pana in podea sunt o alegere buna deoarece vor da iluzia de inaltime mare a camerei. O idee buna ar fi si jaluzelele sau rollere, insa alegerea acestora ar trebui sa fie in functie de orientarea camerei si de dimensiunile acesteia, astfel incat sa favorizeze patrunderea eficienta a luminii naturale. Daca preferati oglinzile, puteti sa alegeti un colt in care sa faceti un decor folosindu-va de ele. La fel, alegerea unui mobilier cu suprafete lucioase pot maximiza cantitatea de lumina naturala din camera de zi.

In toate sufrageriile din apartamentele din noile ansambluri rezidentiale din sector 4 veti avea suficient spatiu pentru a crea efectele vizuale dorite. Accesati www.arenaapartments.ro si studiati modelele disponibile. Dupa ce v-ati convins de eficienta compartimentarii alese si de pozitionarea apartamentelor, apelati la numerele de telefon afisate pentru a programa o vizita la locatie. Odata ce veti intra in arena apartamentelor noi din Berceni veti sti exact cum sa utilizati spatiul, cum sa-l decorati si cum sa-l faceti primitor!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.