Idei mari pentru bucatarii mici

Cautati idei de a organiza o bucatarie mica? S-ar putea ca toti sa pofteasca o bucatarie mare, cu destul spatiu pentru o insula, dar si o masa mare pentru oaspeti, insa realitatea este ca trebuie sa profitam la maxim de ceea ce avem deja. Bucataria dumneavoastra nu trebuie sa fie foarte mare pentru a fi frumoasa. Bucatariile mici necesita doar cateva idei inteligente de design pentru a fi practice si elegante.

Dulapurile inchise suspendate pe perete pot incarca spatiul. Rafturile deschise pot avea un impact imens intr-o bucatarie mica,creand o senzatie aerisita de spatiu. Bineinteles, acest lucru se intampla daca limitati numarul rafturilor. Daca sunt prea multe, pot face chiar mai rau decat dulapurile inchise.

Prea multe elemente asezate pe blat, pot de asemenea, sa dea senzatia de aglomerare. Luati in considerare solutii inteligente, cum ar fi benzile magnetice pentru ustensile montate pe perete, sinele pentru agatat ustensile, tigai, cani, borcane de condimente. De asemenea, ganditi-va la ceea ce trebuie sa aveti la dispozitie in fiecare zi, cum ar fi panourile de tocat sau lingurile de lemn, si depozitati-le intr-un loc cat mai accesibil.

Nimic nu face o camera sa para mai mare ca niste pereti albi, asa ca luati in considerare albul pentru pereti. Nu uitati ca aceasta este o culoare care nu se demodeaza niciodata. Materialele usoare, reflectorizante si design-urile minimaliste sunt prietenii spatiilor mici, deci ar trebui sa cautati ceva ce va place si sa integrati in decorul bucatariei mult visate.

In ajutorul dumneavoastra vine noul proiect imobiliar din Corbeanca.

Inteligent construite si compartimentate, aceste case sunt mai mult decat v-ati putea dori! Proiectul este unic pentru ca ofera flexibilitate in modalitatea de executie a imobilelor, dar si ca modalitate de plata. Prin posibilitatea de a individualiza spatiul dupa propriul plac, o simpla casa este transformata intr-un camin, iar acest lucru conteaza enorm. Accesati PaladinResidence.ro si vizualizati ce vile din Corbeanca mai sunt disponibile, apoi programati o vizita!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.