Despre masajul erotic

Masaj erotic Timisoara

In arta masajului erotic se folosesc cam aceleasi tehnici ca si intr-un masaj traditional, insa incorporeaza si anumite stimulente directionate catre energia sexuala a unei persoane. In corpul uman exista mai multe centre de energie, pe care maseuza le descopera si le activeaza, in asa fel incat clientul sa se poata bucura de intreaga experienta a unui masaj erotic Timisoara.

Permitand energiei sa fie eliberata, este primul pas intr-un masaj tantric. Trebuie sa va lasati toate blocajele mentale si inhibitiile la o parte, pentru ca maseuza sa va poata atinge simturile cu miscarile ei senzuale.

In masajul erotic, zonele erogene sunt cele pe care se focuseaza intreaga atentie. Multe persoane considera intr-un mod gresit ca un masaj senzual trebuie sa se termine printr-un contact sexual. Insa lucrurile nu stau asa.Un masaj senzual are ca scop relaxarea si placerea clientului, prin simple atingeri de masaj.

Acest tip de masaj se personalizeaza dupa dorintele clientului si este greu sa spunem ca exista un anumit tipar in fiecare sedinta. Bineinteles, exista cateva tehnici care sunt folosite in general si care sunt apreciate de multe persoane, insa o maseuza profesionista stie sa se plieze dupa personalitatea celui care sta pe salteaua de masaj.

La www.masaj-iulia.ro, salon masaj erotic Timisoara, va invitam sa aveti parte de cea mai senzuala experienta din viata dumneavoastra, alaturi de domnisoare superbe si bine pregatite. Nu va va parea rau si cu siuranta veti mai reveni periodic pentru cateva momente de relaxare. Asiguram conditii foarte bune, seriozitate si confidentialitate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.