Distreaza-te!

In ultimul timp te-ai ingropat in munca si in studii, uitand complet sentimentul distractiei. Vrei sa devii cineva important, iar asta necesita mult efort. Acest lucru este sustinut si de celebra expresie “1 la suta inspiratie si 99 la suta transpiratie”. Totusi, crezi ca iti poti lua o binemeritata pauza de relaxare si te gandesti sa organizezi “petrecerea anului” unde sa-ti inviti toti cunoscutii. Oricum in ultimul timp nu ai mai tinut legatura cu ei.

O petrecere nu poate fi fara momentul de karaoke, unde distractia se sporeste semnificativ. Astfel, dupa ce accesezi site-ul web oferteshop.ro, iti comanzi boxe audio karaoke. Ai vrut petrecerea anului, trebuie sa detii si accesoriile necesare ultimelor tendinte.

Navingand in continuare pe site, in ideea ca poate iti mai trebuie ceva ce ai uitat sa iei in considerare,descoperi microfoane gsm spion. Dupa lungi dezbateri cu tine insuti, dai comanda si de aceste gadget-uri. Pentru faptul ca nu ai mentinut legatura la fel de stransa cu prietenii tai, sau cu cei ce-i considerai prieteni, ai auzit zvonuri ca ar complota impotriva ta. Nu pentru ceva personal, ci datorita invidiei. Te invidiaza datorita faptului ca tu ai reusit sa iti stabilesti prioritatile si ca te-ai concentrat asupra lor. Pentru asta te-ai hotarat sa iti procurezi acele dispozitive pentru inregistrari audio de care n-ar baga nimeni de seama.

In felul acesta, impusti doi iepuri dintr-o lovitura: te si distrezi, descoperi care iti sunt prietenii adevarati si care sunt adevaratele lor intentii: sa te sustina in ceea ce faci si sa-ti fie alaturi, ori “sa-ti taie creanga de sub picioare”. Distractie placuta si poate ceea ce vei descoperi va fi un lucru pozitiv!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.