Gadgeturi ciudate care sunt si vor fi disponibile si in Romania

Din ce in ce mai mult avanseaza tehnologia, oamenii inventeaza tot felul de gadgeturi menite sa usureze viata semenilor si sa ii ajute in unele situatii ce par fara iesire. Si in Romania sunt disponibile gadgeturi ciudate, care la inceput sunt privite cu scepticism insa in timp vor deveni o banalitate. In urma cu cativa ani, smartphone-ul facea parte din aceste dispozitive tare ciudate care acum a devenit o banalitate.

Asadar, care sunt dispozitivele de ultima generatie care sunt sau vor fi disponibile si pe piata din Romania?

Se poate vorbi de un ceas calculator, de o perna care imita respiratia proprietarului, are cantece linistitoare si programe de meditatie, precum si un kit de supravietuire la festivaluri. Se poate vorbi si de purificatoarele de aer portabile, ceasul desteptator care elimina mirosuri mai mult sau mai putin placute dimineata pentru a trezi utilizatorul, un gadget care cu siguranta va prinde la public.

Totodata, apar si pantofii aspirator care de fiecare data cand utilizatorul paseste apasa pe o pedala ce alimenteaza motorul si acestia aspira mizeria de pe jos intr-un mic recipient. Gadgeturile moderne si traznite includ si zgarda smart pentru caini, care, desi nu va traduce ceea ce spune cainele, ajuta prietenul lui cuvantator sa inteleaga ce simte. Asadar, zgarda transmite starea eomotionala a cainelui si va fi un gadget de mare succes pe piata.

Se mai poate vorbi si de o perie de par ce se conecteaza la internet si dispune de un microfon ce asculta perierea parului, are un giroscop, senzori si accelerometru. Apare in curand si drona care isi urmareste proprietarul pentru a-i face selfie-uri si a-l scuti pe el de aceasta sarina. Gadgeturile noi se vor dovedi si foarte utile, cum este ceasul ce alearga prin camera pana ce proprietarul se da jos din pat sa il opreasca. Din ce in ce mai multe gadgeturi de ultima generatie menite sa aduca un plus de relaxare, sa scuteasca oamenii de unele activitati si sa il distreze.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.