Inlocuirea dintilor lipsa – implanturi moderne cu rezultate garantate

Pierderea dintilor este una din cele mai grave probleme cu care se pot confrunta adultii. Indiferent de varsta pacientilor, pierderea unui dinte este o adevarata tragedie din punct de vedere emotional si din punct de vedere al increderii in sine. Cele mai noi si moderne tratamente stomatologice permit nu numai tratarea cariilor dentare ci si umplerea golurilor dupa pierderea dintilor.

Din pacate, din ce in ce mai multi pacienti ajung la medicul stomatolog atunci cand deja este prea tarziu, cand dintele a cazut sau este atat de afectat incat nu mai poate fi salvat. Atunci, pacientii trebuie sa fie supusi unor interventii de lunga durata si costisitoare. Persoanele care sufera de boala parodontala sau pur si simplu din neglijenta au ajuns sa isi piarda unul sau mai multi dinti, pot apela acum la cea mai noua tehnica de inlocuire a dintilor, implanturile dentare.

Implanturile dentare se pun numai dupa ce radacina este extrasa si locul este vindecat.

In general, implanturile sunt costisitoare, preturile pornind de la cateva sute de euro, ajungand chiar si la 1000 de euro. Pacientii perfect sanatosi care nu sufera de boli autoimune, care nu fac chimioterapie, pot beneficia de un implant dentar cu o durata de viata foarte mare, pana la cativa zeci de ani, daca implantul este pastrat in cele mai bune conditii, daca pacientul nu fumeaza si are o igiena dentara corecta.

Implanturile dentare nu sunt respinse de organism, fiind realizate din titan. Acum, tehnica moderna permite medicilor stomatologi sa insereze implanturile dentare intr-o singura zi, desigur cu un cost mult mai mare. Pacientii care sufera de edentatie totala pot beneficia de proteze pe implant, fixe sau mobile, cu ajutorul carora vor putea vorbi, zambi si manca la fel ca si inainte!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.