Literatura erotica – un nou trend

Odata cu succesul urias de care s-a bucurat seria 50 Shades of Grey, femeile au inceput sa devina tot mai interesate de literatura erotica. Spre deosebire de cartile lui Danielle Steel sau Sandra Brown unde pasiunea se traia dupa perdea, volumele actuale sunt mult mai explicite si ofera o imagine clara a intensitatii actului sexual.

Subiecte erotice in carti care scriu istorie

De multe ori, femeile ajung sa se puna in locul personajelor principale si traiesc prin prisma lor aventuri sexuale intense. Din timiditate, cititoarele prefera sa se refugieze in lumea imaginara a literaturii acolo unde isi pot da frau liber imaginatiei, fara sa fie criticate sau judecate.

Asadar, cea mai bine vanduta carte erotica a tuturor timpurilor este fara indoiala seria 50 Shades of Grey, disponibila si pe PrintreCarti.ro la un pret mai mult decat accesibil. Christian Grey un potent om financiar ascunde o poveste trista de viata pe care o mascheaza prin experiente erotice inedite pentru oamenii de rand. Acesta iese din tiparele obisnuite si isi cauta alinarea in bratele unor femei supuse.

Seria Crossfire a scriitoarei Sylvia Day urmareste povestea de dragoste dintre magnatul Gideon Cross si frumusica Eva Tramell. Scenele pasionate de sex reusesc sa tina cu sufletul la gura cititorul care descopera cu surprindere traumele pe care unii oameni le pot ascunde, in spatele imaginii perfecte pe care o afiseaza in public. Toate volumele seriei sunt disponibile la anticariat Printre Carti, comenzile realizandu-se simplu si rapid, cu un singur click.

Carti ieftine | PrintreCarti.ro

carti ieftine

Trilogia lui Sylvain Reynard, il are in centrul atentiei pe profesorul Gabriel Emerson care se lupta cu proprii demoni in incercarea de a-si intemeia o familie. Scenele erotice sunt pline de pasiune, iar povestea descrisa de Reynard a reusit sa captiveze atentia cititorilor. Povestea de iubire dintre cele doua personaje va rezista pana la final, in ciuda obstacolelor intampinate, literatura demonstrand asfel inca odata puterea vindecatoare a iubirii.

Exista multe alte carti ieftine din genul erotic pe care clientii le pot achizitiona direct de pe site. Comenzile mai mari de 129 lei beneficiaza de transport gratuit, iar returul este posibil in decurs de 30 de zile de data facturarii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.