Recomandari de carti pentru cititorii pasionati

De fapt, conceptul de cea mai buna carte a tuturor timpurilor nu exista, nu se poate face o astfel de clasificare, insa exista recomandari de carti venite din partea specialistilor care sa le aduca cititorilor mai multa satisfactie. Ani la rand, criticii literari, autorii si pasionatii de citit au incercat sa descopere carti unice, mai bune decat toate celelalte, carti care nu pot fi comparate cu niciun alt roman. Sunt atat de multe titluri bune si foarte bune, incat insasi specialistilor le vine greu sa aleaga cateva titluri pe care sa le recomande.

Recomandari de carti cu un impact major asupra cititorilor si societatii

Una din cele mai apreciate romane ale tuturor timpurilor, Anna Karenina se situeaza pe primele locuri in topul celor mai apreciate carti recomandate. Capodopera lui Tolstoi este una din cele mai stralucite opere scrise vreodata. Este vorba despre viata fermecatoarei Anna care descopera iubirea patimasa in bratele unui ofiter si isi parasete familia, scandalizand societatea din Sankt Petersburg.

Recomandari de carti | Carti recomandate | Blog.PrintreCarti.ro

recomandari de carti

In acest roman sunt descrise cu acuratete credinta, tradarea, viata de familie, casatoria, subiectele sunt disecate sub lupa unei profunde analize psihologice, in care ipostaza carnala si cea spirituala a iubirii imbogatesc contextul romanului. O alta carte foarte apreciata si in topul recomandarilor specialistilor Blog.PrintreCarti.ro este “Sa ucizi o pasare cantatoare” scrisa de Harper Lee, cu un impact impresionant asupra societatii. Aceasta carte ofera nu numai o lectura placuta, ci si o lectie de viata. De asemenea, ofera unul din cele mai indragite personaje ale literaturii, Atticus Finch, avocatul care apara un barbat de culoare acuzat de viol si care ramane in sufletele cititorilor pentru mult timp.

Nu in ultimul rand, un alt roman care merita “omagiat” si inclus pe lista celor mai bune carti ale tuturor timpurilor este Un veac de singuratate, scris de Gabriel Garcia Marquez. Acest roman este capodopera unuia din cei mai mari scriitori din America Latina, unul din cele mai reprezentative titluri ale realismului magic, care spune povestea familiei Buendia si imaginarului Macondo. Este un roman plin de tragedii, sperante, pasiuni, obsesii, tragedii, care tin cu sufletul la gura cititorul pana la ultileme pagini, un roman tradus in 37 de limbi care s-a vandut in peste 30 de milioane de exemplare.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.