Masajul erotic azi

salon erotic

Masaj erotic

Masajul erotic are o lunga istorie, atat in cultura vestica, cat si in cea estica. In timp ce masajul tantric a aparut din traditiile spirituale si filozofia culturii estice, masajul erotic a luat nastare acum cateva secole, cand desi tot ce era de natura sexuala sau erotica era considerat un tabu, o boala medievala a femeilor, denumita generic “isteria femeilor”,. Medicii din acea vreme credeau ca femeile se inbolnavesc ca urmare a nesatisfactiei sexuale asa ca au propus acest tratament.

In ziua de azi, cand aproape nimic nu mai este tabu in ceea ce priveste sexul si erotismul, se pare ca masajul erotic inca a ramas o practica plina de mister, prejudicii si ambiguitati. Multe dintre acestea au aparut ca urmare a faptului ca multe salone ce pretind ca ofera servicii de masaj erotic ofera de fapt cu totul altceva, creand astfel o imagine proasta pentru toti cei din domeniu.

Scopul masajul erotic este de a venera frumusetea corpurilor umane, atat cele ale femeilor, cat si ale barbatilor, indiferent de tehnicile folosite. Satisfactia sexuala nu este obiectivul final, ci trezirea sensibilitatii, stimularea libidoului si relaxarea.

O sedinta de masaj erotic este profunda si cu numeroase beneficii si atunci cand este facuta in cuplu, in mediul privat, dar si cand este facuta la un salon special. Pentru o satisfatie maxima, specialistii recomanda ca ambele persoane prezente intr-un masaj erotic ar trebui atat sa primeasca, cat si sa faca.

Daca doriti sa incercati masajul erotic, www.babylonmasaj.ro, salon erotic, veti avea parte de o experienta delicioasa. Cu ajutorul domnisoarelor noastre veti intelege si veti aprecia frumusetea corpurilor si modalitatile prin care o persoana poate fi satisfacuta atat la nivel fizic, cat si mental. Poate fi o modalitate perfecta de a scapa de agitatia vietii, in orice moment al zilei. Este un instrument simplu pentru a scapa de tensiune si stres, si de a va relaxa. Va promitem ca daca ne veti calca pragul odata, veti reveni de multe alte ori. Servicile oferite sunt de calitate inalta, iar toate maseuzele sunt pregatite in arta masajului. Asa ca de ce nu va faceti o programare chiar acum?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.