Nu este prea tarziu!

Cursuri de calificare gratuite

Nu ai studii si este imposibil sa iti gasesti de munca? Daca nu ai reusit sa iti termini studiile,  indiferent de motiv, fie ca le-ai oprit din cauza sanatatii precare, lipsei fondurilor materile sau probleme persoanle, este foarte greu sa iti gasesti un loc de munca. Nici cei care au destula  scoala in spate nu pot spune ca au toate usile deschise , dar situatia nu este asa grava.

Dar nu trebuie sa fii dezamagit. Sunt organizatii care iti ofera o a doua sansa. Luati exemmplu de pe site-ul http://cursuri.locdemunca.fdpsr.ro , al unei organizatii nonguvernamentale ce va ofera cursuri calificare gratuita indiferent cati ani ati petrecut pe bancile scolii.

Cu totii trecem prin perioade nu tocmai favorabile, dar nu inseamna ca trebuie sa ne inchidem in noi si sa ne ferim de ochii lumii. Nu, ar trebui sa ridicam capul si sa mergem drept inainte. Nu pentru a demonstra cuiva anumite lucruri, ci pentru ca asta ne-o datoram noi insine.

Pentru a ajuta si alte persoane, ai putea sa urmezi cursuri ingrijitor batrani si sa intinzi o mana celor care au nevoie. Astfel, prezenta ta ar lumina chipul altor persone si vei face o  schimbare. Daca nu in lume, cu siguranta vei schimba viata catorva persoane.

Deci, niciodata nu este prea tarziu pentru absolut nimic. Trebuie doar sa vrei si sa nu te dai batut pana nu realizezi ceea ce ti-ai propus. Precum o vorba din popor, “mai bine mai tarziu    decat niciodata”, toate se vor desfasura dupa cum doresti daca gasesti in tine taria sa mergi    mai departe si daca iti vei pastra optimismul intact.

Articol publicat in cadrul proiectului ”Califica-te pentru o sansa reala pe piata muncii! – cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.