Parul scurt, parul lung si caracteristicile feminine

Parul scurt este foarte versatil atunci cand vine vorba de stiluri de frizura pentru femei. De la cel buclat, ondulat, drept, tapat, lipit de cap, cu carare intr-o parte si multe alte tipuri, pana la cele mai moderne care sunt asimetrice si combina mai multe tehnici de tuns.

De asemenea, pentru parul tuns scurt se potrivesc toate culorile pentru par, iar daca ai peste 30 de ani, deja este cazul sa te vopsesti, in caz ca nu ai facut-o pana acum. In schimb, pentru parul lung, de multe ori culoarea trebuie sa fie aleasa pe baza tipului de tunsori pe care o porti, dar nu exista limite pe care nu ai putea sa le incalci, cata vreme simti ca ti se potriveste.

Femeile trebuie sa aiba grija de ele, chiar daca sunt mai baietoase si sunt tunse scurt, si acestea pot fi la fel de feminine precum si cele care au parul lung. De aceea, daca te afli printre acelea care sunt adeptele tunsorilor scurte, avem pentru tine o recomandare: sa mergi la salonul joyasalon.ro, unde poti beneficia de cele mai in voga tunsori ale momentului, dar si de tratamente intrucat este un salon de cosmetica si tratamente faciale ce are o gama larga de servicii, precum si servicii de coafat mirese la domiciliu.

Daca ai parul lung, si tu iti gasesti la noi specialistii in materie de tunsori, intrucat echipa joyasalon este formata dintr-un personal de 6 stilisti profesionisti, fiecare fiind specializat pe o anumita arie: de la hairstylisti, la manichiuristi si stilisti protezist gel, cu experiente de peste 5 ani in domeniu.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.