Patru sfaturi de urmat atunci cand inchiriezi o masina

Inchirieri auto in Bucuresti

Indiferent ca ai nevoie de o masina in timpul vacantei pentru a capata independenta pe care ti-o doresti si posibilitatea de a vizita cat mai multe atractii turistice, ori ca ai nevoie de libertate si flexibilitate in oras pentru a te deplasa dintr-un loc in altul, vei apela la un centru de inchirieri de masini. Totusi, inainte de a face acest pas trebuie sa fii informat, pentru ca o masina inchiriata care nu iti apartine iti poate aduce si anumite batai de cap, de la gasirea celui mai bun pret si pana la o asigurare avantajoasa. De aceea este bine sa tii cont de cateva sfaturi de baza pentru a putea face cea mai buna alegere si a evita situatiile neplacute care pot aparea.

Verifica mai multe oferte

Companiile ce ofera masini de inchiriat in Bucuresti practica diverse tarife, in functie de zona in care se afla, de modelul masinilor si de specificul fiecarui client. Cel mai bine este sa verifici mai multe oferte inainte de a face o optiune pentru a gasi serviciile care ti se potrivesc cel mai bine tie. Astfel, in functie de perioada pe care vrei sa folosesti masina si de alte particularitati, vei putea obtine un tarif personalizat.

Rezerva din timp masina

Daca vrei sa te asiguri ca vei avea la dispozitie masina pe care ti-o doresti la timpul potrivit, este bine sa o rezervi cu cateva zile inainte. Daca ai gasit o oferta avantajoasa nu pierde vremea si anunta intentia ta de a o rezerva.

La Pero Cars, o firma de inchirieri auto din Bucuresti, poti face o rezervare online chiar pe site-ul perocars.ro care iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie despre preturi si despre fiecare masina in parte.

Acorda-ti cateva minute pentru a te familiariza cu masina

Atunci cand conduci o masina diferita, trebuie sa iti acorzi putin timp pentru a te familiariza cu modul in care aceasta raspunde la comenzi. Verifica sistemul de franare, schimbatorul de viteze si semnalizarea si asigura-te ca stii sa folosesti toate functiile masinii.

De asemenea, pentru a nu te gasi in situatii dificile in parcare, retine numarul de inmatriculare al masinii si imaginea ei, pentru ca uneori se mai intampla sa nu recunoastem masina cand ne intoarcem in parcare.

Inainte de a o preda asigura-te ca nu ai uitat nimic inauntru

Ca sa eviti si alte situatii neplacute, asigura-te ca inainte de a preda autoturismul nu ai lasat nimic in interiorul acestuia. Totodata, este o dovada de educatie si respect sa mentii curatenia interiorului si sa o returnezi in starea in care ai primit-o.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.