Perna ortopedica – aliatul impotriva durerilor de spate

Cei care au incercat fara succes absolut toate remediile impotriva durerilor de spate, de la creme, pastile si pana la plasturii termici, se vor bucura sa afle ca mai au o optiune, folosind perna ortopedica potrivita. Aceste perne au o forma ergonomica, ce ofera suportul necesar zonei lombare, ajutand la mentinerea unei pozitii corecte. De asemenea, curbura naturala a spatelui este sustinuta in mod corespunzator, iar presiunea asupra coloanei este redusa considerabil. Si muschii din zona spatelui beneficiaza de efectele terapeutice ale unei astfel de perne: stresul este eliberat, iar efectul resimtit este unul de masaj, eliberandu-se tensiunea de la nivelul fiecarei grupe musculare.

Cele mai importante beneficii pe care le aduce folosirea unei astfel de perne sunt detaliate in cele ce urmeaza.

Perna ortopedica cu suport lombar relaxeaza muschii

Majoritatea oamenilor nu realizeaza cat de ridicat este nivelul de tensiune aplicat zilnic muschilor. Prin plasarea unei perne speciale intre spate si spatarul scaunului, aceasta va prelua o parte din greutatea corpului. Concret, muschii vor fi eliberati de efort si se vor putea relaxa. In timp, acest lucru poate duce chiar si la imbunatatirea posturii.

Coloana este sustinuta in mod corespunzator

Coloana vertebrala mentine o buna parte din greutatea corpului si este responsabila pentru mentinerea posturii drepte. Stilul de viata pe care il au majoritatea persoanelor astazi pune extrem de multa presiune pe coloana vertebrala, motiv pentru care trebuie sa se i se asigure un suport special. Flexibilitatea pernelor pentru suport lombar facute din spuma cu memorie, asa cum sunt cele disponibile in magazinul online Ortosan.ro, este ideala in acest sens. Pe masura ce spuma cu memorie se incalzeste folosind caldura corpului, ia forma exacta a zonei lombare, oferind suportul necesar.

Perna ortopedica | set de perne ortopedice | Ortosan.ro

perna ortopedica

Aliat de nadejde in lupta cu durerile de spate

Multe persoane sufera de dureri de spate care apar chiar si stand pe scaun la birou. Motivul? In momentul in care muschii sunt nevoiti sa sustina un efort prea mare, apar spasmele. Durerile cauzate de aceste spasme au ca punct de plecare zona lombara, dar sunt resimtite de-a lungul intregii coloane vertebrale. Folosind un set de perne ortopedice, format dintr-o perna pentru sezut si una pentru suport lombar, chiar si cele mai incomode scaune pot fi transformate in scaune foarte comode. Astfel, aceasta combinatie va prelua tensiunea de la nivelul muschilor si coloanei vertebrale, eliminand durerile.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.