Primii pasi in planificarea pavajului curtii tale

In primul rand trebuie sa planifici totul din avans pentru a utiliza cat mai economic materialul si a concepe pavajul tau cu cat mai putin effort. Ce trebuie sa te intrebi prima data este cat de mare este zona pe care vrei sa o acoperi, astfel incat sa poti calcula de cate caramizi ai nevoie. In cazul in care ai zone care sunt mereu umede, trebuie sa stii sa le ocolesti, sau sa folosesti un pavaj antiderapant, asa cum sunt bordurile de piscina. Fii atent la zonele care sunt folosite pentru stropit gradina si in care sunt pozitionate conductele de drenaj subteran.

        De asemenea, trebuie sa iti faci un plan care sa te ajute sa decizi care este drumul de acces din curtea ta si de asemenea sa calculezi drumul de acces al vehiculelor, in cazul in care iti vei parca masina in curte. Tot la fel de important este sa stii ca pentru un trafic pietonal ai nevoie de pavele cu o grosime de minim 50 mm, iar pentru zonele de parcare vei avea nevoie de pavele de o grosime de minim 100 mm.

        Urmatorul pas este sa cauti cei ma buni producatori de dale pavaj si amenajari de gradina ce sunt dispusi sa te ajute cu alegerea unui model potrivit pentru locuinta ta, care sa se potriveasca si ca stil, dar care sa fie si la un cost avantajos pentru tine. Noi iti recomandam site-ul dalepietra.ro pe care vei gasi o multitudine de modele ca exemplu, dar care va fi pe placul tau si in ceea ce priveste costurile aferente montarii. Intra pe site si te vei convinge singur ca ai facut cea mai buna alegere!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.