Recuperarea dupa o interventie chirurgicala. Cum ajuta un carucior rulant

O interventie chirurgicala complicata asa cum este cea de sold sau de genunchi necesita o perioada mai indelungata de convalescenta, perioada in pacientul are nevoie fie de ingrijirea celor dragi, fie de ingrijire de specialitate si, bineinteles, de un carucior rulant.

Odata cu externarea din spital, pacientul trebuie sa aiba acasa toate conditiile necesare pentru recuperare. De regula, acesta se va afla in imposibilitatea de a se deplasa, motiv pentru care trebuie sa aiba la indemana un fotoliu rulant cu ajutorul caruia sa se poata misca dintr-o camera in alta. Un astfel de dispozitiv este foarte usor de manevrat si poate fi utilizat nu doar in interiorul locuintei, ci si in exterior pentru plimbari.

Exista anumite produse care pot fi pliate astfel incat sa fie usor de depozitat sau de transportat, in cazul drumurilor mai lungi sau in cazul plecarii in concediu. Pretul acestora este putin mai mare, insa fiecare client alege caruciorul care raspunde cel mai bine nevoilor sale.

Cand bolnavul isi recapata cat de cat mobilitatea membrelor inferioare poate sa treaca de la carucior rulant, la cadrul ortopedic

Persoana care se recuperaza va avea nevoie de un cadru ortopedic pentru ca nu va reusi sa se sustina singur mult timp pe picioare. In plus, nu se recomanda fortarea articulatiilor pentru ca pot aparea complicatiile. Un cadrul este varianta perfecta pentru cei care vor sa inceapa usor usor sa se descurce din nou singuri fara ajutorul celor din jur.

Carucior rulant | Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

carucior rulant

Exista cadre fixe si cadre pliabile care se pot strange cu o simpla apasare de buton. Greutatea maxima a unui astfel de dispozitiv este de doar 3 kg ceea ce inseamna ca este usor de manevrat de orice persoana. Se poate regla in inaltime pentru a ajunge pana la 93 cm si poate sustine o greutate de pana la 100 kg.

Pe MagazinulOrtopedic.ro clientii au parte de cele mai bune oferte si pot achizitiona dispozitive medicale de mers la preturi fara egal. In plus, anumite produse sunt la promotie ceea ce inseamna ca se va putea economisi o suma frumusica de bani. De regula, carucioarele rulante sau scaunele cu rotile pot sustine o greutate de pana la 100 kg. Acestea sunt construite pe un cadrul resistent de otel si sunt prevazute cu un suport pentru picioare.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.