Relaxare si tonifiere prin masaj

Traim intr-un mediu atat de toxic pentru trup si suflet, incat orice gura de aer proaspat este binevenita! Muncim de dimineata pana seara, cumparam impulsiv, ne enervam si ne stresam pentru lucruri inutile, iar la final ne trezim lipsiti de putere si vigoare. S-au gasit multe solutii de eliminare a stresului, multe dintre ele foarte eficiente. Una dintre metodele eficiente si neinvazive de a scapa de tensiunile corporale este masajul!

Masajul poate fi efectuat de un terapeut sau de un dispozitiv electronic. In timpul masajului, o parte a corpului sau un anumit muschi este antrenat si agitat, folosindu-se presiunea ferma. Acest exercitiu poate fi mult mai viguros daca se utilizeaza un dispozitiv electronic special conceput in acest scop si poate fi aplicat oricarei parti a corpului.

O centura de masaj si sauna vine la pachet cu un set de beneficii pentru utilizatori. Tehnicile de vibratie vin, de obicei, la inceputul si/sau la sfarsitul unei sesiuni de masaj si sunt utilizate pentru relaxare si stimularea fluxului de sange. Miscarea vibratiilor relaxeaza atat muschii subiacenti, cat si intregul corp.

Multe centre medicale recomanda utilizarea centurilor de masaj cu vibratii ca metoda de amelioarare a durerii care nu implica medicamente. Acest tip de masa ajuta la ameliorarea conditiilor dureroase din corp prin crearea de amorteala in zona afectata. Vibratia poate, de asemenea, ajuta la relaxarea muschilor din locul dureros, ceea ce poate reduce si mai mult durerea. Daca nu se poate aplica aceasta metoda direct in zona dureroasa, poate fi eficienta si deasupra sau dedesubtul zonei vatamate.

Masajul cu vibratii este, de asemenea, folosit pentru a oferi beneficiarului fortifierea muschilor. Acest tip de masaj efectuat la sfarsitul unei sesiuni de masaj traditional, creeaza nu numai o stare de bine, dar stimuleaza fluxul sanguin si ofera energie.

Magazin online cu cadouri originale | oferteshop.ro

Pentru oricine doreste sa aiba parte de toate aceste beneficii, site-ul oferteshop.ro sta la dispozitie cu o gama variata de produse care sa sprijine acest demers. Daca doriti sa oferiti in dar starea de bine si energia, nu ezitati sa comandati produsele Oferte Shop, magazin online cu cadouri originale!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.