Topul puctelor de interes in Germania

Istoria, cultura si frumusetea naturala pot descrie cel mai bine esenta unei vacante in Germania. Cu orasele sale istorice si orasele mici, impreuna cu o abundenta de paduri si munti, vizitatorii sunt bucurosi de alegerea facuta. Cei care doresc sa vizioneze sau sa cunoasca arta ar trebui sa se indrepte spre zonele metropolitane, in timp ce persoanele care doresc sa se angajeze in activitati recreative ar trebui sa viziteze locuri precum Alpii bavarezi, Padurea Neagra sau Valea Moselului. Catedralele vechi si palatele mari sunt peste tot, iar in orasele si satele mai mici, traditiile vechi de secole continua sa existe. In inima culturala a Germaniei este capitala, Berlin, care gazduieste numeroase muzee si galerii uimitoare.

Poarta Berlinului Brandenburg construita pentru regele Frederick William al II-lea in 1791, a fost prima structura neoclasica a orasului. Masurand o inaltime de 26 de metri inaltime- incluzand carul spectaculos cu patru cai, sase coloane uriase de pe fiecare parte a structurii, formeaza cinci pasaje impresionante: patru au fost folosite in traficul obisnuit, in timp ce coloanele din centru au fost rezervate pentru carutele regale. Coloanele Dorice uriase, de asemenea, decoreaza cele doua cladiri din fiecare parte a Portii, odata folosite de colectorii de taxe si de gardieni. Fara indoiala, structurea cea mai iconica a Berlinului a fost, de asemenea, parte a Zidului Berlinului si pentru cateva decenii a dost simbolica pentru impartirea Berlinului in Est si Vest.

Catedrala St. Peter si St. Mary, Kolner Dom, pe malurile Rinului, este cel mai impresionant punct de interes al orasului Koln. Aceasta cladire impresionanta si reprezentanta a arhitecturii gotice, una dintre cele mai mari catedrale din Europa, a carei constructii a fost inceputa in 1248, a insemnat cel mai important proiect din Evul Mediu. Fatada sa impresionanta si interiorul magnific acopera o suporafaa de 6166 m2 si are 56 de stalpi imensi. Deasupra altarului inalt se afla Reliquarul celor Trei Regi, o lucrare de aur din secolul al XII-lea, proiectata de Nicolae din Verdun, pentru a gazdui moastele celor Trei Regi adusi aici din Milano.

Padurea Neagra, cu delaurile sale intunecate si impadurite, este una dintre cele mai vizitate zone montane din Europa. Pe partea de Vest, coboara abrupt spre Rinul strabatut de vai luxuriante, in timp ce la Est se inclina usor spre vaile Neckar si Danube. Printre locurile populare se numara cea mai mare zona de schi, cea din Todnau, centrul spa din Baden- Baden si resortul Bad Liebenzell.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.