Tot ce trebuie sa stii despre uleiurile folosite intr-un salon de masaj erotic din Timisoara

La un salon de masaj erotic din Timisoara vin cei care vor sa isi calmeze corpul, mintea si spiritul. Desi poate parea ciudat sau chiar putin incomod la prima vedere, masajele erotice sunt folosite inca de multi ani pentru a aduce placere corpului uman. Corpul are capacitatea de a isi induce relaxarea si placerea prin toate simturile sale, in special prin atingere.

Masajul erotic se efectueaza cu ajutorul uleiurilor speciale. Acestea au, de obicei, o textura foarte neteda, relaxanta si contin arome. De asemenea, utilizarea anumitor uleiuri poate produce caldura in corp, acestea sunt ideale pentru tipul de masaj erotic. Uleiurile cu arome folosite in saloanele de specialitate, cum este Masaj-Iulia.ro sunt foarte potrivite spre a fi folosite si in sedintele de masaj in cuplu.

3 uleiuri folosite pentru masaj intr-un salon de masaj erotic din Timisoara

Uleiul este esential in terapia de masaj. Chiar datorita uleiului, masajul este mult mai placut si mai relaxant, plus ca aduce si beneficii pentru corp. Acesta hidrateaza in profunzime si permite proprietatilor nutritive sa patrunda in piele.

Masajul trebuie efectuat doar cu uleiurile potrivite. Este important de inteles ca profesionistii folosesc pentru masajul erotic mai degraba uleiuri, decat creme sau lotiuni. La salonul de masaj Iulia, uleiurile sunt folosite pentru ca atmosfera sa devina mai relaxanta, mirosul degajat de acestea avand un rol important in starea pe care o au clientii.  Asadar, principalele uleiuri care au efecte benefice in cadrul unui masaj sunt urmatoarele:

  • Ulei esential de trandafir

Aroma subtila a uleiului esential de trandafir duce cu gandul la romantism. Poate fi folosit si acasa, avand efecte benefice asupra pielii.

Salon de masaj erotic din Timisoara | Salon de masaj Iulia | Masaj-Iulia.ro

salon de masaj erotic din Timisoara

  • Ulei esential de lavanda

Datorita aromei sale, uleiul esential de lavanda este un produs relaxant si revitalizant care ajuta la imbunatatirea starii de spirit, potrivit specialistilor. Este perfect pentru diminuarea stresului. Este folosit si in aromaterapie, deoarece combate depresia si ajuta la un somn mai linistit.

  • Ulei esential de iasomie

Iasomia este unul dintre cele mai populare uleiuri afrodisiace. Aromele sale sunt folosite atat pentru uleiuri, cat si pentru parfumuri. Folosit pentru masaj, uleiul esential de iasomie relaxeaza corpul si imbunatateste starea de spirit.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.