Transportul utilizatorilor de scaun rulant | Ambuserv.ro

Chiar si persoanele care utilizeaza scaunul cu rotile au nevoie de acces la un transport civilizat. In casa sunt necesare rampe de acces peste tot, la fel si in cazul institutiilor publice sau al mijloacelor de transport in comun. Mijloacele de transport sunt mari si persoanele in scaune rulante au acces cu tot cu acest dispozitiv, insa ce-i de facut cand aceeasi persoana doreste sa plece undeva cu masina personala? Este nevoie de un transfer reusit si de un portbagaj mare in care sa incapa scaunul corect pliat.

Transferul cuiva dintr-un scaun cu rotile intr-un vehicul se poate face in cateva minute si fara a fi nevoie de un efort prea mare. Orice utilizator de scaun rulant sau apartinator al acestuia stie ce manevre sunt necesare pentru un transfer reusit, fara efort si fara reactii bruste. Dupa ce persoana a fost transferata in masina cu succes, scaunul rulant trebuie pliat si depozitat in portbagaj. La destinatie se desface scaunul, se pozitioneaza langa masina, se blocheaza rotile pentru a nu aluneca si se actioneaza la fel ca si in cazul transferului din scaun in masina.

Un cunoscator face toate aceste miscari din reflex, insa cineva fara experienta va avea nevoie de putin timp pentru a se obisnui cu aceasta rutina. Sau nu! Exista o posibilitate de a transporta o persoana imobilizata in scaun rulant chiar si fara a folosi autobuzul sau masina persoanala! Solutia este sa apelati la un serviciu de ambulanta privata!

Promptitudine, siguranta si confort doar cu serviciul de transport medical pentru pacienti in Bucuresti Ambuserv.ro

transport medical pentru pacienti in Bucuresti

Spatiul generos din interiorul ambulantei va face ca intreaga calatorie sa fie placuta, in siguranta si fara prea mari batai de cap. AmbuServ, ambulanta privata din Bucuresti, ofera asemenea servicii de transport la cerere, fie de acasa intr-o alta locatie, fie intre institutiile medicale unde trebuie sa ajunga pacientul. Este comod, usor si rapid, iar beneficiarul se va simti in siguranta avand parte de un transport specializat si adaptat nevoilor lui.

Accesati www.ambuserv.ro si aflati mai multe detalii despre serviciul de transport medical pentru pacienti in Bucuresti! Veti fi uimit de profesionalismul si seriviciile oferite!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.