Turnurile de racire EWK si avantajele lor principale

instalatii de racire industriala

Instalatii de racire industriala

Turnurile de racire sunt folosite pe scara larga in diverse sectoare industriale. Acestea functioneaza pe baza unui principiu natural simplu. Acesta consta in reducerea temperaturii unei mai cantitati de apa, prin evaporarea fortata a unei cantitati minime de apa. Aceste turnuri de racire cu evaporare se numara printre cele mai folosite sisteme de racire atat pentru aplicatii civile, cat si pentru majoritatea proceselor industriale. Este vorba despre produse profesionale, ce sunt rezultatul unor indelungi cercetari stiintifice, conformate pe baza tehnologiilor de ultima generatie, care conduc la economisirea de energie, precum si la costuri minime de instalare. Totodata se remarca un nivel redus de zgomot, acestea beneficiaza de o constructive robusta, iar carcasele realizate din foi galvanizate ori din fibra de sticla ofera rezistenta foarte buna la coroziune, precum si o durata de viata indelungata.

Turnurile de racire EWK sunt constructii fiabile, usoare si cu un foarte bun comportament in timo, asigurand eficienta oricarui proces tehnologic industrial.

Nivelul sonor foarte scazut fac ca acestea sa poata fi utilizate cu succes si in mediul civil, astfel incat ele se pot integra foarte bine in sisteme de climatizare rezidentiala sau comerciala. Ele pot fi adaptate in functie de particularitatile fiecarui proiect, acoperind cele mai diverse suprafete, in functie de capacitatea instalatiei si de necesitati.

Inaltimea redusa a sistemelor de instalatii de racire industriala le fac pe acestea sa fie foarte adaptabile chiar si in mediul civil, pentru ca ele se pot conforma in functie de inaltimea la cornisa a acestora si pot fi integrate in cele mai diverse proiecte. Astfel, posibilitatile acestora se extind, depasind mediul industrial, putand astfel sa raspunda celor mai diverse cerinte.

In cazul utilizarii motoarelor cu doua viteze, turnurile de racire vor genera o economie de energie electrica semnificativa, iar instalarea acestora se realizeaza fara un efort deosebit, pentru ca ele sunt furnizate in varianta lor premontata din fabrica.

Romania beneficiaza de experienta si profesionalismul companiei Consultech, care este unicul reprezentant al unor producatori de prestigiu in domeniul echipamentelor industriale. Colaboratorii acestei firme se bazeaza pe calitatea produselor oferite, dar si pe specializarea inalta a echipelor de mentenanta si de montaj ale tehnologiilor comercializate. Site-ul www.consultech.ro ofera toate informatiile referitoare la toate aceste aspecte, iar fiecare componenta industrial beneficiaza de detalii tehnice complete.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.