Vrei servicii de traducere fara sa pleci de la birou

Compania noastra de traduceri autorizate si-a inceput activitatea acum mai bine de 10 ani si a devenit foarte repede cunoscuta, incepand sa colaboreze cu clienti din afara granitelor tarii noastre. Avem un demers simplu de lucru cu clientii in primirea si trimiterea de documente, intrucat prin crearea unui cont personalizat pe site-ul nostru optimizam cu mult mai bine relatia cu clientii si managmentul timpului pierdut pe drum, la intalniri.

Serviciile noastre online pot fi accesate 24 de ore din 24, reusind astfel sa avem o mai buna organizare a volumului de munca si sa returnam acest lucru prin calitatea traducerilor livrate clientilor. Serviciile noastre sunt livrate electronic prin instrumente de ultima tehnologie, dar de asemenea pot fi discutate si la telefon, livrate prin email sau in discutii fata in fata, in cazul proiectelor de mare amploare. Avem experienta in proiecte de traduceri din domenii variate, de la clienti de renume international, precum Volkswagen, Hewlett-Packard si Miele, dar si cu persoane publice si juridice, locale.

Lucram cu firme mari din serviciul public, dar si din serviciul de stat, acoperind astfel mai multe industrii si ajutandu-i pe toti in aceeasi masura sa isi execute responsabilitatile de munca in ceea ce priveste traducerea de documente de business, ridicand astfel calitatea proiectelor dumnealor printr-o colaborare eficienta.

Pentru noi o traducere nu inseamna doar trecerea mecanica a unor cuvinte dintr-o limba in alta si, intrucat suntem pasionati de tot ce inseamna stiintele umane, ne place sa intelegem contexul din care face parte textul de tradus, pentru a oferi cea mai buna interpretare dintre toate variantele posibile. Va asteptam sa intrati pe site-ul nostru, sa va creati un cont si sa ne testati abilitatile!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.