Aspecte importante despre implanturile dentare

Cei care urmeaza sa isi faca implanturi dentare trebuie sa stie un singur lucru: procedura de implant nu este dureroasa. Medicii de la cabinetul stomatologic din Bucuresti, Elveto Dent folosesc o aparatura moderna, care nu lasa pacientul sa simta disconfort sau durere in timpul procedurii.

In ceea ce priveste costul acestei interventii, clientii interesati pot accesa site-ul ImplantologieSector4.ro. Aici vor gasi toate detaliile despre procedura de implant, despre pretul sau, dar si detalii despre celelalte servicii oferite de echipa de medici specialisti.

Medicul stomatolog va analiza problema fiecarui pacient, dar si starea de sanatate a acestuia pentru a putea stabili daca este un candidat potrivit pentru procedura de implant dentar. Clinica Elveto Dent se afla in topul clinicilor care practica aceasta interventie chirurgicala. Aceasta si-a propus sa elimine teama pentru interventiile chirurgicale pe care oamenii trebuie sa le faca. De aceea are in cadrul sau numai medici profesionisti, care lucreaza cu atentie si multa rabdare.

De ce implanturi dentare?

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna si eficienta solutie atunci cand se doreste inlocuirea dintilor pierduti. Daca sunt ingrijite corespunzator, acestea pot dura si toata viata. Un implant dentar poate fi pus si persoanelor de 16 ani, care si-au pierdut dintii din diferite motive si doresc sa isi recapete frumosul zambet.

Medicii de la clinica stomatologica Elveto Dent vor oferi pacientilor sai servicii de inalta calitate si rezultate impecabile. De fiecare data au reusit sa multumeasca pacientii cu implanturile puse, ba chiar rezultatele au fost peste asteptarile lor.

Implanturi dentare | Cabinet stomatologic din Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

implanturi dentare

Cum se ingrijesc implanturile dentare?

Implanturile dentare nu necesita o ingrijire separata. Se ingrijesc la fel ca ceilalti dinti. Medicii stomatologi recomanda spalarea pe dinti de doua ori pe zi si folosirea atei dentare. De asemenea, recomanda vizite regulate pentru a se putea observa care este evolutia implantului.

In cazul in care pacientul sufera de boala gingiilor, este fumator sau osul maxilarului nu este suficient, atunci succesul unui implant dentar poate fi influentat negativ. De aceea, inainte de o astfel de interventie medicul stomatolog analizeaza foarte bine starea pacientului si rezolva toate problemele dentare inainte ca implantul sa fie introdus in maxilar.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.