Atractii elvetiene pentru copii

Elvetia este o tara frumoasa. Amplasata in centrul Europei si cu cele mai inalte varfuri ale Alpilor, Elvetia este o tara cu peisaje frapante. Ca tara relativ mica, este, de asemenea o destinatie excelenta pentru o vacanta de familie.

Indiferent daca va concentrati numai asupra Elvetiei sau o combinati cu Franta sau Germania intr-o calatorie mai lunga, planificati sa petreceti cel putin o saptamana pentru a explora atractiile elvetiene. Calatoriile cu cei mici pot fi adesea tensionate, insa cel mai frumos lucru la Elvetia este ca aerul sau proaspat de munte face minuni asupra copiilor de toate varstele. Puteti gasi intotdeauna un spatiu sigur pentru a le permite copiilor sa alerge si sa-si consume energia, iar dumneavoastra sa-i supravegheati relaxandu-va.

Toata lumea cauta experiente cat mai inedite, mai ales cand sunt implicati si copiii. Vrem amintiri placute pentru acestia, iar Elvetia este tara unde copiii chiar se pot bucura de multe lucruri.

Atractii elvetiene pentru copii

Jungfrau este unul dintre cei mai renumiti munti elvetieni, iar o calatorie cu trenul catre varful Europei este o experienta unica in viata. Calatoria lunga a trenului reprezinta oportunitatea de a vedea satele traditionale elvetiene de aproape. La un moment dat, calea ferata trece printr-un tunel de gheata, iar acest lucru este cu adevarat spectaculos.

O alta atractie a tarii este muzeul in aer liber de la Ballenberg. Acest muzeu ofera vizitatorilor sansa sa vada ferme si case traditionale de-a lungul istoriei Elvetiei. Este un loc minunat, numai bun de drumeti intr-un cadru frumos si natural. Copiii pot hrani animalele din ferme si pot vedea cum traiau oamenii acum 200 de ani.

Berna este capitala Elvetiei si spre deosebire de asteptari, este un oras relativ mic, cu o zona extrem de frumoasa in centrul orasului. Berna gazduieste un minunat muzeu de istorie naturala, cu expozitii impresionante de animale salbatice locale si nu numai.

Murren este un sat alpin pierdut in timp. Ascund intre munti, nu este accesibil cu masina, iar cel mai bun mod de a-l vizita cu familia este de a lua telecabina. Aici veti avea parte de peisaje pitoresti, de oameni prietenosi si de mancare traditionala. Este un loc in care veti dori sa reveniti de fiecare data.

Elvetia are o multime de locuri impresionante ca Geneva sau Laussane, Zurich sau lacurile Thunn, Neuchatel si multe altele. Oricine o va vizita, indiferent de formula, singur cu familia sau prietenii, va ramane uimit de frumusetea si naturaletea cu care se descopera in fata turistilor!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.