Avantajele persoanele care apeleaza la anticariate care cumpara carti

Cum ar fi ca toti pasionatii de carti sa apeleze la un anticariat care lanseaza anunturi de tipul „cumpar carti în Bucuresti”? Pasionatii de lectura tind sa isi incarce biblioteca cu diverse titluri de carti pe care le-au parcurs deja, urmand a le pastra fara un motiv clar. Fie ca este vorba de o colectie, fie ca nu, oamenii pastreaza cartile, care, ocupand spatiu, nu mai permit achizitia unor noi volume.

Vanzatorii de carti au o multime de avantaje atunci cand decid sa renunte la cateva dintre volumele din biblioteca. In acelasi timp si cei care opteaza pentru cumpararea altor carti tot dintr-un anticariat au numeroase beneficii, nu doar de ordin material.

Ce avantaje au persoanele care raspund afirmativ anunturilor de tip „cumpar carti în Bucuresti”?

Un prim avantaj ar fi cel legat de mediul inconjurator. Desi nu multi se gandesc la acest lucru, cumpararea unei carti noi nu este o practica foarte prietenoasa fata de mediu. Iar cei care aleg sa arunce vechile carti sau sa le pastreze inutil in biblioteca, in loc sa le vanda unui anticariat, contribuie la aceasta practica.

Specialistii Anticariat-Carti.com considera ca circularea cartilor de la un cititor la un altul este esentiala. Studiile arata ca in Statele Unite, in fiecare an, exista 2 miliarde de carti noi tiparite. Asta inseamna milioane de copaci si milioane de tone de CO2. Asadar, pentru a nu mai promova cumpararea cartilor exclusiv din librarii, solutia este vanzarea imediata dupa citire catre un anticariat. Astfel, un nou cititor se va bucura de respectiva carte pentru un pret bun.

Cumpar carti în Bucuresti | Achizitii de carti | Anticariat-Carti.com

cumpar carti în Bucuresti

Un alt avantaj este cel de ordin financiar. Plata pentru achizitii de carti se face pe loc, avand in vedere experienta in domeniu pe care o au reprezentantii anticariatului. Astfel, se face evaluarea cartilor rapid, urmand ca plata sa fie efectuata imediat.

Un avantaj de ordin emotional este bucuria capatata in urma oferirii cartii cu o incarcatura emotionala unui alt pasionat de lectura. Pasiunea pentru citit este tot mai rara in aceasta era a tehnologiei, in care orice material dorit poate fi capatat cu un singur click. De aceea, cititorii inraiti trebuie sa ofere sprijin prin vanzarea cartilor vechi sau noi.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.