Bucura-te de o dantura alba in urma vizitelor la clinica dentara

In timp, din cauza alimentelor si bauturilor pe care oamenii le consuma, dantura se poate ingalbeni intr-un mod inestetic. Datorita evolutiei tehnologiei din domeniul medical, pacientii au, insa la dispozitie solutii interesante si moderne cu ajutorul carora sa se bucure din nou de dinti albi si stralucitori. Cei care vor sa faca o schimbare in viata lor pot merge la clinica dentara Elveto Dent, acolo unde medicii ii pot ajuta sa gaseasca raspunsurile potrivite si cele mai bune tratamente!

Detartraj dentar

Detartrajul dentar este una dintre cele mai simple interventii la care oamenii pot apela atunci cand isi doresc sa aiba din nou o dantura curata si frumoasa. Este vorba despre o procedura in timpul careia medicii pot indeparta resturile alimentare greu accesibile cu ajutorul periutelor clasice. Mai mult, petele galbene provocate de cafea, dar si de alimentele colorate vor deveni doar o amintire. Ideal este ca pacientii sa isi faca detartraj o data la 6 luni pentru a-si intretine dantura!

Albire dentara profesionala la clinica dentara Elveto Dent

Un alt tratament extrem de eficient si modern, cu ajutorul caruia dintii pot capata un aspect mult mai placut este cel de albire dentara profesionala. De regula, o astfel de sedinta dureaza intre 40 si 60 de minute, in functie de tipul de tratament ales. Medicii au la dispozitie instrumente de calitate cu care sa lucreze, dar si produse extrem de bune, astfel incat sa ofere pacientilor rezultatele pe care si le doresc.

Clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

clinica dentara Elveto Dent

Fatete dentare

Nu in ultimul rand, oamenii care vor sa isi albeasca dintii foarte repede isi pot pune fatete dentare la clinica dentara Elveto Dent. Compatibile cu smaltul dintilor naturali, fatetele pot fi realizate din materiale precum compozitul, zirconiul sau ceramica emax, in functie de preferintele pacientilor. Mai mult, fatetele pot contribui la obtinerea unor schimbari radicale din punct de vedere estetic, intrucat oamenii isi pot alege singuri nuanta pe care si-o doresc!

Toate cele 3 tipuri de tratamente de albire a dintilor sunt disponibile la Elveto-Dent.ro, medicii dorindu-si intotdeauna sa vada pacientii plecand fericiti si multumiti!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.