Caracteristicile cele mai importante ale unei haine de blana de nurca

Pentru a fi in tendinte in sezonul rece si pentru a-si face o aparitie cu imbracaminte luxoasa ori de cate ori sunt invitate la un eveniment sau la o reuniune, femeile pot opta pentru completarea tinutei alese cu haine de blana naturala. Astfel isi pot exprima eleganta si rafinamentul. Haina de blana de nurca este si recomandarea numarul unu a specialistilor CarolinaDesign.ro datorita proprietatilor pe care le are aceasta blana, precum si datorita aspectului.

Tipuri de haine blana naturala de nurca

La fel ca alte animale salbatice, exista mai multe tipologii de nurca, fiecare cu propriile caracteristici si avantaje in obtinerea unei haine de blana. Magazinul Carolina Design Timisoara are in oferta mai multe modele de haine si veste de blana obtinute din blana de nurca.

Nurca ruseasca este si cea mai “calduroasa” varianta. In plus, blana are un pret destul de accesibil si este usor de gasit in magazinele de specialitate din intreaga lume. Blana de nurca nordica, pe de alta parte, este cea mai vanduta din intreaga lume, purtand o stralucire magnifica si avand un aspect de inalta calitate.

Blana de nurca nord americana poate fi identificata imediat, fiind lipsita de stralucire si avand un aspect de catifea. Este eleganta, dar nu asigura suficient de multa caldura in iernile foarte geroase. De asemenea, blana de nurca salbatica este si cea mai scumpa, fiind o raritate si avand destul de multe defecte, ceea ce inseamna ca produsul final necesita mai multe piei.

Haine de blana naturala | Carolina Design Timisoara | CarolinaDesign.ro

haine de blana naturala

Cum se verifica in mod corect calitatea unei haine de blana de nurca

Pentru a se asigura ca au facut o investitie buna, intr-o haina de inalta calitate, originala, clientele trebuie sa se asigure ca blana nu este ingalbenita, ca pielea nu are pete si miros, ca blana este stralucitoare, nu se lipeste si nu are un aspect gras si ca nu este vopsita.

Haina de blana de nurca poate rezista chiar si 15 sezoane, intretinuta in mod corespunzator.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.