Ce avantaje ofera anticariatele care cumpara carti

Anticariatele care cumpara carti sunt o alegere inspirata in cazul celor care vor sa ofere spre vanzare carti din biblioteca personala. O persoana care vinde carti face acest lucru din motive diverse, fie are prea multe carti si spatiul nu ii mai permite sa le depoziteze, fie doreste sa obtina un venit suplimentar printr-o modalitate rapida si eficienta.

Motivele pentru care vanzatorii apeleaza la anticariate care cumpara carti

Persoanele care vor sa vanda carti din biblioteca personala sunt avantajati de vanzarea catre anticariate, deoarece sunt scutiti de orice efort suplimentar. Ei nu trebuie decat sa stabileasca ce carti doresc sa vanda si sa apeleze specialistii de la un anticariat cu experienta, precum CumparCarti.ro, care sa isi trimita rapid specialistii la domiciliul vanzatorului si sa stabileasca starea cartii.

Acesta evaluare se efectueaza pe loc, deci automat si plata se va face tot pe loc. In acest fel, vanzatorii economisesc timpul pe care l-ar fi investit in postarea de anunturi si in asteptarea gasirii unui cumparator cu adevarat interesat. Acest proces de vanzare nu implica niciun fel de cost suplimentar din partea vanzatorului.

Cumpar carti vechi | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

Continutul cartilor nu este afectat de trecerea timpului

In principiu, multe persoane apeleaza la anticariate atunci cand detin cantitati covarsitoare de carti vechi si nu le mai regasesc utilitatea in bibliotecile proprii. Vechimea cartilor este irelevanta, iar acest lucru este scos in evidenta inca din titlurile anumitor anunturi, cum ar fi “cumpar carti vechi”. Desi cumpara orice fel de carte, noua sau veche, anticariatele vor sa sublinieze importanta cartilor vechi, deoarece multe persoane considera ca nu mai au nicio sansa se le vanda.

Daca o carte este veche, nu inseamna ca aceasta si-a pierdut din valoare. Timpul este un aspect neimportant atunci cand vine vorba de carti, deoarece continutul este cel care primeaza. Informatia pe care cititorii o culeg din carti este de nepretuit si nu este alterata de trecerea ireversibila a anilor. Dezvoltarea intelectuala si emotionala a cititorului nu tine cont de anul in care au fost tiparile cartile pe care alege sa le citeasca si sa le colectioneze in biblioteca sa.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.