Cum poti face economii chiar si cand ai nevoie de un workstation?

Piata echipamentelor si componentelor IT este una dintre cele mai dinamice, fiind lansate aproape constant noi produse, care aduc diferite inovatii in domeniu. Pentru a tine pasul cu aceste inovatii este necesar sa se investeasca sume importante de bani.

Cu toate ca exista meserii in care sunt necesare echipamente IT cat mai performante, exista solutii prin intermediul carora se pot face economii, fara a face insa rabat de la performanta si calitate. Acestea sunt reprezentate de workstation second hand, care ofera o putere mare de procesare, dar la un pret avantajos.

Pentru ce este necesar un computer workstation second hand?

Un workstation este un computer mult mai performant decat clasicele PC-uri, care au un procesor mai puternic, pentru a permite rularea unor aplicatii high-end care necesita o putere mai mare de calcul si editarea sau randarea mai rapida a unor fisiere foto, video sau chiar aplicatii de design. Drept urmare, un astfel de computer este utilizat, in special, in domenii de activitate unde sunt folosite astfel de aplicatii, cum ar fi designul grafic, arhitectura, dezvoltarea de soft-uri, editare foto si video.

Specialistii care activeaza in astfel de domenii nu pot face rabat de la calitate si performanta, dar exista situatii in care nu dispun de un buget pe masura, motiv pentru care ar putea alege statii de lucru second hand, care au un raport calitate – pret foarte avantajos.

Workstation second hand | statii de lucru second hand | Calculator-Ieftin.ro

Workstation second hand

De ce sa se cumpere workstation second hand?

Pe langa pretul avantajos, un workstation la mana a doua poate veni insotit si de alte avantaje, mai ales daca este cumparat de la un comerciant autorizat. Acesta poate oferi o perioada de garatie pentru produsele cumparate, magazinul online Calculator-Ieftin.ro – care comercializeaza echipamente si componente second hand – ofera garantie de la 3 pana la 24 de luni, in functie de produs si starea in care se afla.

Totodata, produsele comercializate de acestia se afla intr-o stare buna de functionare, deoarece trec printr-un proces de verificare si reconditionare, inainte de a fi puse din nou la vanzare. In plus, pot fi gasite mult mai usor componente compatibile, la un pret la fel de avantajos.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.