Cum trebuie ales halatul medical ideal?

Medicii poarta mereu halate medicale atunci cand sunt in spital. Acest lucru se intampla indeosebi pentru ca pe holurile spitalelor poate fi curent, iar doctorii nu isi permit sa se imbolnaveasca atunci cand trebuie sa aiba grija de alte persoane. De asemenea, aceste piese vestimentare sunt comode si ofera celor care le poarta o stare de bine. Pentru a rezista un numar mare de ore la serviciu, doctorii trebuie sa se simta confortabil cand vine vorba de vestimentatia lor. Numai asa vor putea da randament. Cum trebuie insa ales modelul potrivit?

  • Lungime

Pe site-ul doctoriq.ro exista mai multe variante dintre care specialistii pot alege. Ideal este ca un halat medical colorat sa fie de lungime medie, preferabil pana la genunci. Astfel, aceasta piesa vestimentara ofera doctorilor posibilitatea de a se misca foarte usor si de a se deplasa repede atunci cand este cazul!

  • Buzunare

Buzunarele sunt foarte importante pentru medici. Acestia trebuie sa aiba unde sa pastreze cateva obiecte mereu, fie ca sunt de natura medicala sau profesionala. De regula, pantalonii speciali pentru doctori nu au buzunare, asa ca singura sansa este ca halatul sa aiba.

  • Material

Materialul conteaza foarte mult. Daca nu este de calitate, acesta nu va face decat sa irite specialistii. Ideal este sa se aleaga obiecte calitative, din fibre rezistente la bacterii. Desi pretul poate fi putin mai mare, investitia merita cu siguranta!

  • Culori

Desi in general doctorii sunt cunoscuti pentru ca poarta alb, cine spune ca nu pot opta si pentru alte culori? Se spune ca nuantele vesele au rolul de a imbunatati starea de spirit, atat a persoanelor care le poarta, dar si pe cea a persoanelor din jur. Rosu, verde, albastru: toate acestea pot fi alegeri inspirate pentru medici. Avand in vedere ca uneori trebuie sa trateze pacienti destul de bolnavi, este important sa le ofere acestora tot sprijinul si sa incerce sa le ridice moralul pe cat de mult posibil.

Uniforme si halate medicale la super-preturi | DoctorIQ.ro !!!

Toti medicii trebuie sa se imbrace cat mai comod la locul de munca, pentru a-si putea desfasura activitatile. Asadar, piesele vestimentare trebuie alese cu mare grija!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.