Descopera frumusetea Ugandei printr-un safari

Uganda, “Perla Africii”, desi este o tara fara iesire la mare, este plina de o fauna diversa care se gaseste in parcurile nationale vaste si atent intretinute, precum si in muntii care formeaza Rwenzori. Turistii sunt invitati sa descopere frumusetea acestei zone printr-un safari plin de aventura.

Top 4 safari incredibile

Circuitul de Vest – Safari cultural si salbatic – turistii pot descoperi comunitatea, cultura si viata salbatica a Ugandei intr-un tur cu un puternic aspect comunitar. Dincolo de intalnirea cu pasarile rare, cimpanzeii si elefantii, turistii se pot bucura si de experiente care sprijina comunitatile locale. Aceasta include un tur de mers pe jos pe Lacul Craterului la Rweteera Safari Park pentru a explora frumusetea Lacului Nyabikere (lacul broastelor). Ghizii sunt toti localnici, iar veniturile din tururi au contribuit la construirea unei scoli primare și secundare locale.

Safari de lux cu jocuri si drumetii cu gorile – acest safari epic permite turistilor sa vada aproape toate tipurile de animale salbatice pe care Uganda le are de oferit, dar punctul culminant este excursia cu ghid pentru a merge cu gorilele in Padurea Impenetrabila Bwindi. Astfel, turistii au ocazia sa invete despre obiceiurile de hranire si comportamentele acestor maimute pe cale de disparitie in timp ce le observa in habitatul lor natural.

Safari in Parcul National Regina Elisabeta. Acesta este cel mai popular parc de savana din Uganda si unul dintre cele mai bune locuri din Africa pentru a observa leii care se catara in copaci. Parcul are o diversitate impresionanta de habitate, inclusiv lacuri, paduri, zone umede si pajisti de savana care adapostesc cea mai mare varietate de mamifere mari din tara.

Turul Lacului Mburo este cel mai mic parc national de savana din Uganda, situat in apropierea autostrazii care leaga Kampala de parcurile din vestul tarii. Este o alegere excelenta pentru cei care sunt in cautarea unor intalniri apropiate cu animalele salbatice, deoarece parcul nu are lei, reducand astfel riscul de atacuri ale animalelor. Aici turistii vor putea observa antilope mari, zebre si pasari.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.