ElvetoDent, clinica in care implantul dentar face toti banii

Implanturile dentare sunt create pentru a inlocui radacinile dintilor lipsa, capabile sa se integreze complet natural datorita materialului din care sunt lucrate. In prezent, acestea sunt realizate din titan, un metal biocompatibil cu corpul uman. Prin procesul biologic cunoscut sub numele de osteointegrare, descris de profesorul Branemark in anii `50, se stabileste o punte stabila intre os si implant. Ferm atasat la nivelul osului, implantul poate suporta o proteza care satisface toate cerintele functionale si estetice asemenea unui dinte natural sanatos.

Implanturi dentare – Sector 2 Colentina

Procedura de implantare dentara este personalizata de la caz la caz. Medicul dentist de la ElvetoDent, clinica stomatologica sector 2, va informa in detaliu asupra modului in care va decurge. De obicei, aceasta include: faza initiala de studiu si de planificare, faza chirurgicala si faza de intretinere. Procedura necesita o complexitate tehnica ridicata, prin urmare, trebuie sa fie bine planificata prin mai multe vizite la stomatolog. In acest context, specialistul va evalua starea orala si generala a pacientului pentru a indeparta orice risc si va oferi un plan de tratament, care include informatiile necesare procedurilor clinice care vor fi practicate.

Multe persoane se intreaba daca pot beneficia de implant chiar la momentul scoaterii dintilor naturali sau daca trebuie sa astepte sa mai treaca un timp. Raspunsul depinde de cauza pierderii dintilor. Optiunea de a beneficia de un implant imediat poate fi posibila in cazul in care pierderea a avut loc in absenta infectiei si cand exista un pat de os sanatos. In cazul in care exista o infectie sau au avut loc modificari in calitatea sau cantitatea de os, este recomandabil sa se astepte un timp pana la normalizarea patului osos care va primi implantul, in caz contrar acesta poate compromite fiabilitatea tratamentului. In astfel de situatii, din nevoi estetice sau functionale, se poate face o proteza temporara, fixa sau detasabila.

Va este necesar un implant dentar Colentina? Pe site-ul elvetodent.ro veti gasi toate informatiile necesare cu privire la acesta!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.