Frumusetea unei vieti minimaliste

Descris ca fiind un stil artistic, minimalismul este acum mai mult decat atat! Este un stil de viata, de la moda, design interior si exterior pana la organizarea casei, minimalismul a devenit o parte importanta a oamenilor moderni.

In principiu, minimalismul descrie mai mult o persoana decat o casa, insa intentiile si actiunile persoanei se vad foarte bine in modul cum isi aranjeaza casa. Se spune ca mai putin este mai bun, dar de unde sa incepeti cand ati acumulat tot felul de corpuri de mobilier si decor? Primul pas este intotdeauna acela de a incepe sortarea lucrurilor. Este recomandat sa pastrati numai elementele pe care le iubiti si de care aveti absoluta nevoie. Aceasta este o abilitate foarte importanta care merita dezvoltata, insa desi este cumplit de greu sa va mentineti pe pozitie, nu este imposibil.

Romanii au in sange ideea de a aduna si de a pastra tot ce ramane din generatiile trecute. Daca detineti o canapea care apartinea bunicii, dar nu o folositi niciodata pentru ca nu va place, inseamna ca nu aveti nevoie de ea. Poate fi greu sa renuntati, insa locul eliberat va va aduce mai mult spatiu, pe care il puteti utiliza dupa bunul plac. In plus, niciun lucru nu este de neinlocuit!

Cand vine vorba de interior, pastrati lucrurile cat mai simplu posibil. In primul rand, nu cumparati ceva daca nu aveti nevoie si daca nu va adauga valoare sau bucurie experientei dumneavoastra de acasa. Practic, optati pentru depozitarea ascunsa si puneti acolo toate maruntisurile. Lasati la vedere doar mici obiecte decorative care sa defineasca propriul stil. Atmosfera nu va mai fi atat de incarcata, aerul va deveni respirabil, iar imaginea va fi una simpla si de bun gust.

Bineinteles, si in ceea ce priveste minimalismul pot exista extreme, in sensul ca, mediul creat poate capata un aspect arid, steril, ca de spital. Cu toate acestea, totul depinde de ceea ce alegeti sa expuneti si de gusturi in ceea ce priveste culoarea, textura si forma pe care o dati spatiului. Un echilibru intre elementele folosite este secretul, si puteti fi sigur ca nu veti gresi mentinandu-l.

Va puteti pune in practica toate ideile decorative achizitionand un apartament in blocurile noi din Baneasa. Puteti gasi detalii despre noul ansamblu rezidential din Baneasa Sisesti, accesand http://www.sisesti30.ro/ sau telefonand la numerele afisate pe site!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.